Başkan Ergün Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Bir Araya Geldi

 Başkan Ergün Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Bir Araya Geldi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Spor Toto Akhisar Stadyumu´nun açılışını gerçekleştirmek için Manisa´ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile açılış öncesinde görüşme fırsatı bulurken, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın hediyesini de teslim

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Spor Toto Akhisar Stadyumu´nun açılışını gerçekleştirmek için Manisa´ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile açılış öncesinde görüşme fırsatı bulurken, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın hediyesini de teslim aldı.

 

         Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto Akhisar Stadyumu´nun açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı. Açılış öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme fırsatı bulan Başkan Ergün, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın porselen tabak hediyesini teslim aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Başkan Ergün için günün anısına anı defterini imzaladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan anı defterine, ?Sayın Belediye Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına Manisa´ya hizmet yolunda başarılar diler, onların nezdinde tüm Manisalı kardeşlerime en kalbi duygularımı sunarım? cümlelerini kaleme aldı.


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ