SİYASET

SİYASET Haberleri

DUTLULU, "BU YOLU BİZ YAPACAĞIZ "

 DUTLULU,

Millet İttifakı´nın Akhisar´daki ortak adayı Besim Dutlulu, Efendi Mahallesi´ni ziyaret ederek vatandaşların yol sorununu yerinde inceledi.

Millet İttifakı´nın Akhisar´daki ortak adayı Besim Dutlulu, Efendi Mahallesi´ni ziyaret ederek vatandaşların yol sorununu yerinde inceledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Efendi Mahallesi sakinlerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini vatandaşlara anlattı. Mahalle sakinlerinin dile getirdiği bozuk yol sorununu yerinde inceleyen Dutlulu, seçildikleri zaman bozuk yolların düzeltileceğinin sözünü verdi.

VATANDAŞ YOLLARDAN ŞİKAYETÇİ

Efendi Mahallesi´nde gerçekleşen esnaf ve kıraathane ziyaretinde Besim Dutlulu´ya olan ilgi gözlerden kaçmadı. 31 Mart yerel seçimlerinde Dutlulu´yu destekleyeceklerini ifade eden mahalle halkı, Dutlulu´dan yol sorununu çözmesini istedi. Özellikle yağışlı havalarda yollardaki bozukluk nedeniyle ulaşımın zorlaştığını dile getiren mahalle sakinleri, 2019 senesinde böyle sorunlarla boğuşmak istemediklerini belirterek, 3 dönemdir yönetimde olan Akhisar Belediyesi´ni eleştirdi.

"AKHİSAR´DAKİ TÜM ALTYAPI VE YOL SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ"

Altyapı ve yol çalışmaları hakkında projelerinin hazır olduğunu söyleyen CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, yönetime geldikleri zaman Efendi Mahallesi gibi yolları bozuk olan tüm mahallelere müdahale edeceğinin sözünü verdi. Dutlulu, mahalle sakinlerine yaptığı konuşmasında, "Efendi Mahallesi´nde yaşayan hemşehrilerimize plan ve projelerimizi anlattık. Onların sorunlarını dinleyerek notlarımızı aldık. Mahalle sakinlerinin çoğu yollarının bozuk olmasından şikayetçi. Yerinde incelediğimiz yollar gerçekten rezalet bir halde. Trafiği de tehlikeye sokarak vatandaşımızın güvenliğini tehlikeye atmakta. Bu yolu biz yapacağız. Efendi Mahallesi gibi Akhisar´daki tüm altyapı ve yol sorunlarını çözeceğiz" diye konuştu.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ