ERYÜKSEL; "AKHİSAR´DA YAPACAĞIMIZ ÇOK İŞLER VAR"

 ERYÜKSEL;

Akhisar Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel, Akhisar Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Akhisar Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel, Akhisar Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarete Manisa Milletvekili Uğur Aydemir de katıldı. "Bundan 20 sene önce iş ortağıydık, şimdi de Cumhur İttifakı için ortaklaşa çalışacağız." diyerek sözlerine başlayan Akhisar Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı İbrahim Sayın, Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel´e sonsuz güvendiklerini ve 31 Mart 2019´da gerçekleşecek seçimi kazanacaklarına emin olduklarını söyledi.

"Sayın Cumhurbaşkanımızı Ve Dr. Devlet Bahçeli´yi Mahcup Etmeyeceğiz"
Manisa Milletvekili Uğur Aydemir de Teşkilat Başkanı Sayın´dan sonra düşüncelerini aktardı. 3 dönemdir Akhisar´a ve Ak Parti´ye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkürlerini ileten Aydemir, yeni dönemde Cumhur İttifakı ile birlikte Manisa´nın 17 ilçesinde seçim zaferini alacaklarına inandığını söyledi. "Sayın Cumhurbaşkanımızı Ve Dr. Devlet Bahçeli´yi Mahcup Etmeyeceğiz" sözleriyle de seçimi kazanacaklarına dair kamuoyuna olan inancının tam olduğunu belli etti.


"Akhisar´da Yapacağımız Çok İşler Var" 
Milletvekili Aydemir´den sonra konuşmasını gerçekleştiren Aday Eryüksel şu sözleri dile getirdi:
"Ben de İbrahim kardeşimizle birlikte bu yola çıkmaktan dolayı mutluyum. Bundan 15 sene evveldir hiçbir seçimi kaybetmedik. Bugün de Cumhur İttifakına aday olan partilerle beraber bu göreve aday olduk. Allah´ın izniyle kazanacağımıza inanıyorum, Akhisar´da yapacağımız çok işler var. Hem Süper Lig´te hem Belediyede Akhisar´ımızın adını Avrupa´ya taşıdık. Bunun gibi unutulmaz seneleri tekrardan yaşatacağız. Allah bizleri mahcup etmez inşallah."
Sorulan sorular üzerine cevap veren Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel seçim süresince başkanlığının devam edeceğini daha ilerisinin ise henüz belli olmadığını dile getirdi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ