GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Gördesliler Ecdat Topraklarında

 Gördesliler Ecdat Topraklarında

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ?Haydi Manisalılar Çanakkale´ye projesiyle Manisalılar bu yıl da ecdat topraklarına gidiyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ?Haydi Manisalılar Çanakkale´ye projesiyle Manisalılar bu yıl da ecdat topraklarına gidiyor. Proje kapsamında Gördesli vatandaşlar Çanakkale Destanı´nın yazılığı topraklara ziyarette bulundu.

 

         Manisa Büyükşehir Belediyesi´nin 4 yıldır sürdürdüğü ve 17 ilçeyi kapsayan ?Haydi Manisalılar Çanakkale´ye projesi vatandaşların yoğun katılımıyla başladı. Proje kapsamında ilk kafile 29 Nisan gecesi uğurlanırken, diğer ilçelerin gezileri de sürüyor. Projeye isimlerini yazdıran Gördesli vatandaşların ilk etabı geçtiğimiz akşam Çanakkale´ye uğurlandı. 13 Mayıs´a kadar devam edecek olan Çanakkale gezilerinde Manisalılar Çanakkale Destanı´nın yazıldığı toprakları rehberler eşliğinde gezecek. 4 yıldır gerçekleştirilen projeden duydukları memnuniyeti ifade eden Gördesli vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e teşekkür ederek, destanın yazıldığı toprakları görmenin kendilerini duygulandırdığını ifade ettiler.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”