KÜLTÜR SANAT

KÜLTÜR SANAT Haberleri

HUZUREVİ SAKİNLERİNE MORAL GÜNÜ

 HUZUREVİ SAKİNLERİNE MORAL GÜNÜ

Akhisar Huzurevi Müdürlüğünce huzurevinde kalan yaşlılara kültürel faaliyetler çerçevesinde müzik günü düzenlendi.

Akhisar Huzurevi Müdürlüğünce huzurevinde kalan  yaşlılara kültürel faaliyetler çerçevesinde müzik günü düzenlendi.

 Akhisar Huzurevi Müdürlüğünün organize ettiği ve Turgutlu´da müzik çalışmaları yapan emekli öğretmenlerden oluşan müzik grubu huzurevi sakinlerini seslendirdikleri müziklerle coşturdular. Turgutlu öğretmen evinde müzik çalışması yapan emekli öğretmenlerden oluşan ekip Manisa´nın ilçelerini de gezerek talep olduğu sürece dinleyicileri seslendirdikleri türkü, şarkı ve oyun havaları ile coşturuyor. Akhisar Huzurevinde görevli iken Manisa´ya oradan da Soma´ya tayini çıkan ve daha sonra Akhisar Huzurevi Müdürlüğü görevine tekrar atanan Suudi Arslan yaşlılar için düzenledikleri müzik gününde  kısaca şöyle dedi; ?Akhisar Huzurevinde kalan yaşlılarımıza moral olsun diye Turgutlu´da faaliyet gösteren emekli öğretmenlerden oluşan müzik grubunu Akhisar´a getirerek burada yaşlılarımızın güzel bir gün geçirmesini sağladık. Bizler burada yaşlılarımıza daha iyi daha kaliteli ve onların neye ihtiyacı olduğunu tespit ederek onların moralli güzel bir gün geçirip mutlu olmalarını sağlıyoruz. Bundan sonra da kültürel faaliyetler çerçevesinde elimizden gelen ne var ise yaşlılarımıza sağlayacağız.

Bizleri kırmayıp Turgutlu´dan buraya gelen emekli öğretmenlerden oluşan müzik grubuna şahsım, kurumum ve burada kalan huzurevi sakinlerimiz adına teşekkür ederim. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur? dedi. Düzenlenen müzik gününde programdan sonra müzik grubu adına konuşan emekli öğretmen Mustafa Kemal  Çamlı ise ?Bizler Turgutlu öğretmen evinde emekli öğretmenler olarak kurduğumuz müzik grubumuz ile birlikte bu gibi faaliyetlere giderek dinleyicilerimizin hoşca vakit geçirmesini sağlıyoruz. Değerli konuklarımız özellikle bize olağan üstü hizmet veren olağan üstü emek veren bizleri karşılayan başta Müdür bey olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz sağolun varolun.

Bizler  en az 10 tane huzurevine gittik,  fazla mukayese etmek istemiyorum ama  hem eğlence olarak hem hizmet olarak burada güzel vakit geçirdik. Bizim amacımız buydu, beraber olmak,eğlenmek ve eğlendirmek  umarım amacımıza yeterince ulaştık.  Bizler her zaman hazırız, arkadaşlarım adına söz veriyorum böyle bir hizmet gerektiğinde emrinizdeyiz.  Bu arada emeği geçen arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum? dedi. Emekli Öğretmen Mustafa Kemal Çamlı ?Bizler tüm kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum olmak üzere içerisinde ticaret olmadığı sürece hiçbir kuruş beklentimiz olmadan bana  0 536 326 17 55 numaralı telefondan ulaşıldığı sürece bizler hizmet vermeye hazırız? diyerek sözlerini tamamladı. Huzurevi sakinleri söylenen müzik ile bazen müzik grubuna eşlik etti bazen de kendilerini piste atarak gönüllerince eğlenip hoşca vakit geçirdiler.


Haber Kaynak : erhan çelik


İLKNUR KULOĞLU, İLK IŞIK KİŞİSEL SERGİNİ AÇTI

MASKİ VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRENCİLER AKHİSAR AAT’Yİ GEZDİ

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ YARIYILDA YOĞUN ÇALIŞTI

ROBOTİK KODLAMA ÖĞRENDİLER

AKHİSAR’DAN DAĞILACAK

AKHİSAR'DA EDEBİYAT RÜZGARI: YAZARLAR İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

AKHİSAR'DA “ESARETTEN ÖZGÜRLÜĞE” TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI