MASKİ´NİN PROJELERİNİ AKSELENDİ´DE ANLATTI

 MASKİ´NİN PROJELERİNİ AKSELENDİ´DE ANLATTI

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Akhisar ilçesine bağlı Akselendi Mahallesi´ni ziyaret ederek, idare olarak mahallede hayata geçirecekleri projeleri anlattı.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Akhisar ilçesine bağlı Akselendi Mahallesi´ni ziyaret ederek, idare olarak mahallede hayata geçirecekleri projeleri anlattı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Akhisar ilçesine bağlı Akselendi Mahallesi´ni ziyaret etti. Genel Müdür Coşkun´a, Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen ve Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Sezgin Gazi, MASKİ İlçe Şefi Murat İpek ile Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı şube müdürlerinden Uğur Topkaya ve teknik personel eşlik etti. Mahallede Muhtar Ömer Akaydın ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Coşkun, Akselendi´de hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi. Belde durumundan mahalleye dönüşen Akselendi´de içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarının yanı sıra,yeni içme suyu deposu inşa edilmesi için de proje hazırlıklarının devam ettiğini belirten Genel Müdür Coşkun, mahalleleri yıllardır bekledikleri hizmetlere kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

?Hizmetleri dört gözle bekliyoruz?

Akselendi Mahalle Muhtarı Ömer Akaydın, ?Mahallemizin en önemli ihtiyacı içme suyu şebekemizin yenilenmesi. Çok eski olduğu için sürekli arıza ve patlaklar yaşanıyor. O da şuan program kapsamına alınmış durumda. Sağ olsun MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Bey kanalizasyon hattımızın da yenileneceğini ve yeni bir su deposu yapılacağını ifade etti. İlgilerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz. Hizmetleri dört gözle bekliyoruz. Cengiz Başkanımıza da selamlarımızı ve başarı dileklerimizi iletiriz? diye konuştu.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”