ÖZEL DENT AKHİSAR´DAN FARKINDALIK PROJESİ

 ÖZEL DENT AKHİSAR´DAN FARKINDALIK PROJESİ

Özel Dent Akhisar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında Özel Bizim Çocuklarımız Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde engelli öğrencilerin ağız ve diş sağlığı taramasını yaptı.

Özel Dent Akhisar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında Özel Bizim Çocuklarımız Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde engelli öğrencilerin ağız ve diş sağlığı taramasını  yaptı. Okul müdürü Mücahit Şahin ?Dent Akhisar Ağız ve Diş Polikliniği ile Bizim Çocuklarımız Rehabilitasyon Merkezimizin sosyal farkındalık projesi kapsamında 450 öğrencimizin ağız ve diş taramasına başladık. 

Tüm öğrencilerimize ücretsiz olarak ağız ve diş taraması yapan Özel Dent Akhisar Ağız ve Diş Polikliniği´ne ve Diş Hekimleri Hüseyin Tavlı ile Cansu Dilik ve Nazlıcan Güneş´e bu duyarlılıkları nedeniyle teşekkür ederim. ´´dedi.Diş hekimi Hüseyin TAVLI ise, ?Bu proje devam edecek bizlere  talep gelmesi durumunda diğer engelli okullarımızda da diş taramasına devam edeceğiz? dedi.


Haber Kaynak : erhan çelik


“HAMİLELİKTE KAFEİNDEN KAÇININ”

OSTEOPOROZ HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

DOÇ. DR. İBRAHİM HALİL ÖZDEMİR KALP SAĞLIĞI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

KUT “SİGARA VE ALKOLDEN UZAK DURALIM”

INFLUENZA’DAN KORUNMANIN YOLLARI NELERDİR?

FİZİK TEDAVİ UZMANI KARATAŞ ÖZEL MEDİGÜN AKHİSAR HASTANESİNDE

VEREM HASTALIĞI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİLER