SELÇİKLİ´DEN MASKİ´YE HİZMET TEŞEKKÜRÜ

 SELÇİKLİ´DEN MASKİ´YE HİZMET TEŞEKKÜRÜ

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, 154 Mahalle Projesi kapsamında alt ve üstyapı çalışması yürütülen Akhisar´ın Selçikli Mahalle Muhtarı Abdülkadir Kesen´i makamında ağırladı.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, 154 Mahalle Projesi kapsamında alt ve üstyapı çalışması yürütülen Akhisar´ın Selçikli Mahalle Muhtarı Abdülkadir Kesen´i makamında ağırladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay´a, Akhisar ilçesine bağlı Selçikli Mahalle Muhtarı Abdülkadir Kesen ve azaları Mehmet Çakıcı, Halil Mızgır ve Kasım Kemer ziyarette bulundu. 154 Mahalle Projesi kapsamında mahallelerinde yürütülen çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden Muhtar Kesen, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

?MASKİ her zaman bizim yanımızda?

Mahalle Muhtarı Abdülkadir Kesen, ?Başta Cengiz Başkanımız olmak üzere mahallemizde yapılan alt ve üstyapı çalışmalarında emeği olan herkese teşekkür ediyoruz. MASKİ her zaman bizim yanımızda. İçme suyu sondajımız da programa alındı. Mahallemize gelen bu hizmetlerin mimarı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´ü de Selçikli´ye davet ediyoruz. Allah razı olsun? dedi.

Mahalleler hizmetlerden memnun

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün talimatları doğrultusunda Manisa´nın 17 ilçesinde hizmet ve yatırımlara büyük bir hızla devam ettiklerini belirterek, 154 Mahalle Projesi kapsamında Akhisar ilçesine bağlı Selçikli Mahallesi´nde 10 kilometrelik kanalizasyon ve 8 kilometrelik de içme suyu şebekesinin yenilendiğini söyledi.Mahallede 35 bin metrekarelik kilit parke ve bordür taşı döşeme işinde de sona yaklaştıklarını sözlerine ekleyen Aslay, bu çalışmalardan duyduğu memnuniyeti iletmek için ziyarette bulunan Selçikli Mahalle Muhtarı Abdülkadir Kesen´e ve azalarına teşekkür etti.


Haber Kaynak : haber merkezi


İLÇE TARIM SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

ATSO'DAN BAŞKAN DUTLULU'YA TEBRİK ZİYARETİ

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AKHİSAR AVCILAR DERNEĞİ’NDEN KURŞUN ATIŞI ETKİNLİĞİ

EKONOMİST İSLAM MEMİŞ AKHİSARLILARLA BULUŞACAK

BELEDİYE BAŞKANI DUTLULU GAZETEMİZE KONUŞTU

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI