SOSYAL DOKU, KADIDAĞI VE MEDAR´DAYDI

 SOSYAL DOKU, KADIDAĞI VE MEDAR´DAYDI

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Sosyal Doku ekibi, Akhisar ilçesinin Kadıdağı ve Medar mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, istek ve talepleri dinledi.

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Sosyal Doku ekibi, Akhisar ilçesinin Kadıdağı ve Medar mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, istek ve talepleri dinledi. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de heyetiyle birlikte mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Harun Yıldız ile birlikte Akhisar ilçesinde Sosyal Doku ekibinin çalışma yaptığı Kadıdağı ve Medar mahallelerini ziyaret etti. Kadıdağı Mahallesi Muhtarı Muammer Uysal ve Medar Mahallesi Muhtarı Sırrı Başlamış´ın da yer aldığı görüşmelerde, vatandaşlar istek, beklenti ve taleplerini dile getirdi.

 

Halkımızın Mutluluğu Bizleri Daha Çok Çalışmaya Sevk Ediyor

         Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Sosyal Doku ekibinin Saruhanlı ilçesinin ardından Akhisar ilçesinde mahalle ziyaretlerine başladıklarını belirterek, ?Altyapı ve üstyapı çalışmaları, il genelinde entegre bir şekilde devam ediyor. Sosyal doku ekibimiz de burada vatandaşlarla bire bir görüşerek, onların istek ve taleplerini alıyorlar. Elde edilen veriler ilgili dairelere aktarılıyor. Ve aktarılan bu bilgiler ışığında yatırım planlamalarını yapıyoruz. Başkanımız Cengiz Ergün´ün selamlarını vatandaşlarımıza ileterek, onlarla gönül birliği kuruyoruz? diye konuştu. Kadıdağı Mahallesi Muhtarı Muammer Uysal ve Medar Mahallesi Muhtarı Sırrı Başlamış da hem ziyaretten hem de çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e teşekkür etti.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU

NORM ENDER’DEN MANİSA’DA MUHTEŞEM KONSER

MİNİKLER BELEDİYE BAŞKANI OLDU

23 NİSAN’DA ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ