TURNUVANIN 2. HAFTASI BAŞLADI

 TURNUVANIN 2. HAFTASI BAŞLADI

Akhisar Ballıca mahallesinde düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri adına futbol turnuvasının ilk haftası geride kalır iken 2. Haftası başladı.

Akhisar Ballıca mahallesinde düzenlenen  15 Temmuz Şehitleri adına futbol turnuvasının ilk haftası geride kalır iken 2. Haftası başladı.

Akhisar Ballıca mahallesinde Karabacak Zeytincilik katkılarıyla Fenomen Cafe ve düğün salonlarına ait halı sahada 16 takımın katıldığı futbol turnuvasının 2. Haftasında Çıtak spor ile Karaköyspor , Telmag bilişim ile Işıkköyspor karşı karşıya geldi. Haftada 4 gün oynanacak olan karşıaşmalar 5 hafta devam edecek. 2. haftanın ilk karşılaşması 23 temmuz pazartesi saat 22.00 de Çıtak spor ile Karaköy spor karşı karşıya geldi. 2. Karşılaşma telmag bilişim spor ile Işıkköyspor  karşılaştı.

Turnuvanın ilk karşılaşması 16 Temmuz akşamı saat 22.00 de BAŞLAMIŞTI. 15 Temmuz Şehitleri adına düzenlene  futbol turnuvasının sonunda  final finalde kalan 1.-2.- ve 3. Takımlara kupa verilecek ayrıca finalde 1. Olan takıma Bin lira, 2. Takıma 500 lira ve 3. Takımada 250 lira ödül verilecek. Ballıca´da 15 Temmuz Şehitleri adına  futbol turnuvasına katılacak takımlar şöyle; Ballıca spor, Sevilen Kuruyemiş spor, Karaköy spor, Müzisyenler kulubü, Telmag bilişim spor, Olimpik Limon fc, Dostcell fc, Mute spor, Çıtak spor, Werder weremem fc, Yendik MİLAN, Işıkköy spor, Erzurumlular spor, Haddini bilbao fc, Boyalı spor ve Kuzeylann fc spor karşılaşacak


Haber Kaynak : erhan çelik


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP