VATANDAŞLARDAN DUTLULU´YA TAM DESTEK SÖZÜ

 VATANDAŞLARDAN DUTLULU´YA TAM DESTEK SÖZÜ

Millet İttifakı´nın Akhisar´daki Ortak Belediye Başkan adayı Besim Dutlulu, 1. ve 2. Nakliye Cadde üzerindeki esnaflara ziyarette bulundu.

Millet İttifakı´nın Akhisar´daki Ortak Belediye Başkan adayı Besim Dutlulu, 1. ve 2. Nakliye Cadde üzerindeki esnaflara ziyarette bulundu. Dutlulu´ya bölge esnafı ve vatandaşlar tam destek sözü verdi.

CHP ve İYİ Parti´nin Akhisar  Belediyesi ortak adayı Besim Dutlulu, 1. ve 2. Nakliye Cadde üzerindeki esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Bölge esnaflarının yoğun destekleriyle karşılaşan Dutlulu, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, projelerinden bahsetti. Dutlulu, esnaf ziyareti sırasında halktan büyük ilgi gördü. Bölgede toplanan vatandaşlar Dutlulu´ya tam destek sözü verdi.

Ziyaretinde esnafların sorunlarını dinleyen Dutlulu, sorunların çözümü konusunda projeler ürettiklerini belirterek, "İnşallah 1 Nisan´dan itibaren vakit kaybetmeden Akhisar´ımız için bu projeleri tek tek hayata geçireceğiz. Akhisar´ı sizin de destekleriniz ile daha güzel bir geleceğe taşıyacağız. Akhisar´ın kaynaklarını Akhisar halkının hizmetine sunacak, şehrimizi hem maddi hem de refah seviyesi olarak kalkındıracağız" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : haber merkezi


DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK