11 VE 12 YAŞ EGE CUP TURNUVASI SONA ERDİ

11 VE 12 YAŞ EGE CUP TURNUVASI SONA ERDİ

Türkiye´de ilk defa düzenlenen Ege Bölgesi´nin profesyonel ve amatör kulüplerinin u11 ve u12 takımlarının katıldığı Ege Cup turnuvası finalleri Akhisar Belediye Şehir Stadyumunda yapıldı.

Türkiye´de ilk defa düzenlenen Ege Bölgesi´nin profesyonel ve amatör kulüplerinin u11 ve u12 takımlarının katıldığı Ege Cup turnuvası finalleri Akhisar Belediye Şehir Stadyumunda yapıldı.

Sabah ile olarak 11 yaş grubunda finallere kalan takımların karşılaştı. 2 ay önce başlayan turnuva finallerinde ilk sekize kalan takımlar Akhisarspor, Pınargücü, Murat Germen, Turgutlu Ege Spor, Manisaspor, Turgutlu Egelispor, Salihlispor ve Bucaspor katıldı. İlk maçların ardından yarı final maçlarında Murat Germen rakibi Akhisarspor´u 4-0 yenerken ilk finalist oldu ikinci yarı final müsabakasında ise Salihlispor rakibi Manisaspor´u 3-1 yenerek finalist oldu. Yapılan müsabakalarda Manisaspor rakibi Akhisarspor´u penaltılarda 3-2 yenerek üçüncü olurken final maçında ise Murat Germen normal sürtesi 1-1 biten karşılaşmanın penaltı atışlarında rakibi Salihlispor´u 4-1 mağlup etti ve şampiyon oldu.

İkinci müsabakalar ise 12 yaş grubunda finale kalanlar karşılaştı. 2 ay önce başlayan turnuva finallerinde ilk sekize kalan takımlar, Küçükada, Aydın Yıldız, Bucaspor, Karşıyaka, Pınargücü, Salihlispor, Urla Belediye ve Akhisarspor takımlar karşı karşıya geldi. Bu takımların dışında; Saruhanlı Belediye, Manisa Büyükşehir ve İzmir DSİ de bu turnuvaya katıldı fakat finallere kalamadı.

Yarı final maçlarında Küçükada ile Bucaspor arasında oynan maçın galibi Bucaspor oldu. Akhisarspor ile Pınargücü arasında oynanan maçın galibi Akhisarspor oldu. Yapılan final müsabakasında birinci Bucaspor, ikinci Akhisarspor, üçüncü Kuşadası Küçük Ada ve dördüncü Pınargücü oldu.

Öte yandan Spor Toto Süper Lig´de mücadele veren Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk da karşılaşmaları izledi ve küçük sporculara başarılar diledi.


Haber Kaynak : haber merkezi


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ