15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin ikinci yılında demokrasi ve melli birlik günü, ilçemizde, yurt genelinde ve yurt dışında birçok ülkede etkinlik ve anma programları yapılıyor.

15 Temmuz 2016´da FETÖ (Fetullahçı Terör Örgütü) tarafından gerçekleştirilen hain darbe ve işgal girişimi ve buna direnen vatandaşların, demokrasinin, milli birliğin kazanması ile sonuçlanan bu tarihi günün ikinci yıl dönümü çeşitli etkinliklerle anılıyor.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Akhisar İlçe Şehitliği´nde program düzenlendi. 
Şehitlikte saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından Türk bayrağı göndere çekildi. Daha sonra Seyit Ahmet Camii Müezzin Kayyımı Selçuk Arap tarafından Kur´ani Kerim tilaveti okundu. Programa katılan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit kabirlerine karanfil bıraktı. Şehitlik ziyaretinin ardından Paşa Camisi´nde mevlit programı düzenlendi. Vatandaşların da yoğun katılım gösterdiği mevlitte şehitler için dualar edildi. Ayrıca cami bahçesinde Akhisar Belediyesi tarafından lokma ikramı yapıldı.


Haber Kaynak : erhan çelik


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU