3 MADALYA İLE DÖNEN NİL DENİZ BAL, BELEDİYE BAŞKANI SALİH HIZLI´YI ZİYARET ETTİ

3 MADALYA İLE DÖNEN NİL DENİZ BAL, BELEDİYE BAŞKANI SALİH HIZLI´YI ZİYARET ETTİ

2-4 Mart 2018 tarihleri arasında Mersin´de yapılan Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonasına katılan Akhisarlı Nil Deniz Bal, 15-17 yaş tek bayanlar kategorisinde birinci, gruplarda birinci ve trio kategorisinde ikinci oldu. Yine kardeşi Ece Bal ise 12-14 y

2-4 Mart 2018 tarihleri arasında Mersin´de yapılan Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonasına katılan Akhisarlı Nil Deniz Bal, 15-17 yaş tek bayanlar kategorisinde birinci, gruplarda birinci ve trio kategorisinde ikinci oldu. Yine kardeşi Ece Bal ise 12-14 yaş trio kategorisinde dördüncü oldu.

Mersin´den 3 madalya ile dönen Akhisarlı başarılı cimnastikçi Nil Deniz Bal, babası Süleyman Bal ile birlikte Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´yı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Salih Hızlı, ise 3 madalya ile dönen Cimnastikçi Nil Deniz Bal´ı tebrik ederek dünya şampiyonası yolunda başarılar diledi.

Öte yandan Nil Deniz Bal, 31 Mart 2018´de Sakarya´da yapılacak okullar arası Türkiye Şampiyonasında Manisa Fatih Anadolu Lisesi adına 15-17 yaşta 3 kategoride yarışacak.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP