AGD YAZ ETKİNLİKLERİNE VEDA GECESİ DÜZENLEDİ

AGD  YAZ ETKİNLİKLERİNE VEDA GECESİ DÜZENLEDİ

Akhisar Anadolu Gençlik derneği yaz etkinlikleri kapanışı Akhisar Belediye meclis salonunda düzenlediği proğramla son buldu.

Akhisar Anadolu Gençlik derneği yaz etkinlikleri kapanışı  Akhisar Belediye meclis salonunda düzenlediği proğramla son buldu.

Akhisar Anadolu Gençlik Derneği Ortaokullar komisyonunda yaz etkinlikleri  proramlarınnda Kuran Öğrenme, yarışma ve bir çok kültürel faaliyetler düzenlenmişti. Akhisar Belediye meclis salonunda düzenlenen proğramın sunuculuğunu Murat kara tarafında yapıldı. Proğram Rahmi Furkan Yılmaz ve İbrahim Hakan Yılmaz kardeşlerin okuduğu Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Okunan Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra açılış konuşmasını Akhisar Anadolu Gençlik derneği Liseler komisyonu başkanı Muhiddin Said Böyük yaptı. Böyük konuşmasında paorgrama rahatsızlığı nedeni ile katılamayan Metin Toktaş şükranlarını iletmesi ile başladı. Böyük ?Rabbi Esir vela tu assir rabbi  temmin bil hayr, rabbim kolaylaştır zorlaştırma hayr kıl. Öncelikle böylesine güzel hayırlı işlerin Akhisarda yaşanmasına öncülük eden benim ve bir çok gencin yaşamında ve gelişiminde büyük rol oynayan  hastalığı nedeni ile üç aydır beraber olamadığımız MetinHocamıza huzurunuzda tüm kalbi duygularımı ve şükranlarımı iletiyorum, sizlerden de hocamız için dua  talep ediyorum. Bizler Anadolu Gençlik Derneği olarak gelişim çağlarında kardeşlerimizin dertlerine ortak olabilmek onları içki, kumar, sigara gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmenin gayretini gösteriyoruz. Gençlerimiz ile bir ay goyunca Kuranı Kerim okuduk hadisler ezberledik, ilmihal dersleri ve ahlak dersleri gördük. Havuza gittik, bisiklet turları yaptık, playstation turnuvaları düzenledik, çeşitli etkinlikler ve yarışmalarla eğlenirken öğrenmenin güzelliğinin kendisi için değil kardeşi için yaşarkende onun verdiği huzuru tattık.

Maşallah hepsi pırlanta gibi çocuklar kalplerindeki dürüstlük, temizlik gözlerine yüzlerine  yansıyor. Eğer siz arkalarında şimdi olduğu gibi durursanız yapamayacakları hiç birşey yok ben buna eminim. Bu vesile ile yaz etkinliklerimiz boyunca işinden, ailesinden ve zamanından feragat ederek kardeşlerimize Kuran-ı Kerim öğreten Ramazan Kara hocamıza ve onlara abilik yapan öz kardeşlerimiz Anılcan Gezginci´ye huzurlarınızda teşekkürü bir borç biliyorum Allah kendilerinden razı olsun.

Sizlerde sağolun Mekkenin Fethi için çağırıyoruz koşarak geliyorsunuz, şehitler gecesi diyoruz geliyorsunuz yine çağırdık her zaman olduğu gibi yine buradasınız. Sizin bu desteğiniz gençlerimize heyecan veriyor. Gecemizz harolsun hepinizi Allaha emanet ediyorum? dedi. Konuşmanın ardından öğrencilerin hazırlayıp seslendirdiği ezgiler, sinevizyon gösterimi kısa tiiyatro oyunu ile devam eden gece öğrencilere Akhisar Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri Mustafa Akkuyu, Mehmet  Şahin ve öğrencilere abilik yapan Anılcan Gezginci´nin  Katılım belgelerini vermesiyle son buldu.


Haber Kaynak : erhan çelik


İL GENELİNDE OKUL PANSİYONLARINDA DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ UNUTULMAZ BİR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ