AKBUĞA ?DÜNYA KADIN ÇİFTÇİLER GÜNÜ" TOPLANTISINA KATILDI

AKBUĞA ?DÜNYA KADIN ÇİFTÇİLER GÜNÜ

Akhisar İlçe Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa; Manisa´da düzenlenen 15 Ekim ?Dünya Kadın Çiftçiler Günü" toplantısına katıldı.

 Akhisar İlçe Ziraat Odası Başkanı  Ahmet Akbuğa; Manisa´da düzenlenen 15 Ekim ?Dünya Kadın Çiftçiler Günü"  toplantısına katıldı.

15 Ekim ?Dünya Kadın Çiftçiler Günü" dolayısıyla Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü´nde düzenlenen, Manisa İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Mustafa GÜNDOĞAR ve Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet AKBUĞA´nın da katıldığı bir etkinlik düzenlendi. İl Müdürlüğü 15 Temmuz Toplantı Salonunda düzenlenen etkinlikte konuşma yapan Başkan Ahmet AKBUĞA; "Tarlasında, bahçesinde, gece gündüz demeden ailesine, evine ve Türk tarımına katkı sağlayan kadın çiftçilerimizin gününü kutlar, çalışmalarında bol kazançlar temenni ederim." diyerek duygu ve düşüncelerini aktardı. Konuşmaların ardından kadın çiftçilere çiçek ve hediyelerini takdim eden protokol üyeleri, onlarla birlikte öğle yemeği yedi, hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinliğin ikinci kısmında ise 17 İlçeden gelen 34 kadın çiftçi, sosyal faaliyet kapsamı içerisinde sinema etkinliğinde bulunarak, birlikte film izlediler.


Haber Kaynak : erhan çelik


AKHİSAR’DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK

AKHİSAR’DA 23 NİSAN KUTLAMALARI BAŞLADI

ASAYİŞ VE GÜVENLİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ