AKHİSAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE 4006 BİLİM FUARI ETKİNLİĞİ

AKHİSAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE 4006 BİLİM FUARI ETKİNLİĞİ

Millî Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi 20 projeyle 2.kez bilim fuarı etkinliğini gerçekleşt

Millî Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi 20 projeyle 2.kez bilim fuarı etkinliğini gerçekleştirdi.

Etkinliğini açılışında Okul Müdürü Mahmut PEHLİVAN, ikinci kez düzenledikleri bu etkinliğin öğrencilere çok büyük tecrübeler kazandırdığını söyledi. Bu nedenle projede büyük emeği olan başta Proje Yürütücüsü Mehmet KÜNER´e ve tüm proje danışman öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür etti.

Bilim fuarı açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman MERMER, İlçe Müftüsü Yusuf EVİŞ ve Okul Müdürü Mahmut PEHLİVAN tarafından yapıldı ve sonrasında yapılan çalışmalar görevli öğrenciler tarafından ziyaretçilere anlatıldı.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


İL GENELİNDE OKUL PANSİYONLARINDA DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ UNUTULMAZ BİR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ