Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´dan Ramazan Bayramı mesajı

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´dan Ramazan Bayramı mesajı

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Belediye Başkanı Salih Hızlı, bütün hemşehrilerinin ve İslâm âleminin Ramazan Bayramını kutladı.

Vatandaşların bayramını en içten dileklerle kutladığını belirten Belediye Başkanı Salih Hızlı, "Bayramlar, dini ve milli duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir. Bu anlamlı bayramın Akhisar halkı için, milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm hemşehrilerimin ve İslam Âlemi´nin Ramazan Bayramı´nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum" dedi.

Öte yandan Ramazan Bayramı bayramlaşma programının bayramın birinci günü 15 Haziran 2018 Cuma günü saat 14.15 ile 14.55 saatleri arasında Akhisar Belediyesi Fuaye Salonu´nda yapılacağı bildirildi.


Haber Kaynak : haber merkezi


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ