AKHİSAR BELEDİYESİ 2017 ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

AKHİSAR BELEDİYESİ 2017 ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Akhisar Belediyesi 2017 yılı Aralık ayı olağan meclis toplantısı bugün saat 17.00´de Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında meclis salonunda toplandı.

Akhisar Belediyesi 2017 yılı Aralık ayı olağan meclis toplantısı bugün saat 17.00´de Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında meclis salonunda toplandı. 7 gündem maddesinin yer aldığı olağan meclis toplantısına AKP; CHP ve MHP´ nin meclis üyeleri katıldı. AKP grubunda İbrahim Kaya ve Cem Doğan, MHP grubunda ise Doğan Ensivri izinli oldukları için katılmadılar. 

Gündemin birinci maddesinde 2018 yılı meclis toplantı günü ve tatil ayının belirlenmesi mecliste görüşüldü. Tatil belirlenmedi ve oy birliği ile madde meclisten geçti. İkinci gündem maddesi olan Münakale yapılması mecliste oy birliği ile kabul edildi. Üçüncü gündem maddesinde mülkiyeti belediyeye ait sanayi sitesindeki PTT binasının PTT hizmetlerinde kullanılmak amacı ile hizmeti süresince ücretsiz Posta ve Telgraf AŞ. tahsisi kira bedelinin tespiti için Plan, Bütçe Komisyonu ile Kanun Nizam Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

Dördüncü gündem maddesinde mülkiyeti belediyeye ait Gökçeahmet Mahallesi 2032-2033 parselin cami yeri olarak İlçe Müftülüğüne tahsisi oy birliği ile kabul edildi. Beşinci gündem maddesinde mülkiyeti belediyeye ait Bekirler Mahallesi 869 nolu parselden 20.000 M2´lik kısmın yol yapım çalışmaları süresince depo sahası olarak Karayolları Genel Müdürlüğü 2. Bölge MD. tahsisi ara komisyona kaldı. 11 Aralık 2017 Pazartesi günü saat 17.00´da 2. Oturumda görüşülecek. Çevre ve Sağlık Komisyonuna havale edildi.

Altıncı gündem maddesinde mülkiyeti Akhisar Belediyesine ait Medar Mahallesinde bulunan iki katlı Eski Medar Belediye Başkanlığı Hizmet Binasının sağlık ocağı olarak kullanılmak üzere İl Sağlık Müdürlüğüne tahsisi plan, Bütçe Komisyonuna, Kanun Nizam Komisyonuna ve İmar komisyonuna havale edilmesi oy birliği ile kabul edildi. Yedinci gündem maddesinde imar evrakları mecliste görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.

Meclisin ikinci oturumu 11 Aralık 2017 Pazartesi günü saat 17.00´da devam edecek.




ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

POLİS MEMURLARINA SORUŞTURMA AÇILDI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNEYSE ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

HALİL MANDACI İLKOKULU MENDİL KAPMACADA İLÇE BİRİNCİSİ

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI