AKHİSAR BELEDİYESİ 2017 YILI ARALIK AYI OLAĞAN MECLİSİ 2.OTURUMU YAPILDI

AKHİSAR BELEDİYESİ 2017 YILI ARALIK AYI OLAĞAN MECLİSİ 2.OTURUMU YAPILDI

6 Aralık 2017 Çarşamba günü yapılan Akhisar Belediyesi 2017 yılı Aralık ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumu Akhisar Belediye Meclisinde Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında yapıldı.

6 Aralık 2017 Çarşamba günü yapılan Akhisar Belediyesi 2017 yılı Aralık ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumu Akhisar Belediye Meclisinde Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında yapıldı. Saat17.00´de başlayan ikinci oturum meclis toplantısında 3 gündem bulunurken 1 adet önerge yer aldı.

Gündemin ilk maddesinde Bekirler Mahallesinde Akhisar Belediyesine ait 451 bin 592 metrekarelik parselden 20 bin metrekarelik kısmın çevre yolu yapımı sırasında kazı fazlası maddelerin depolanması amacıyla Karayolları Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğüne tahsisi ile ilgili Çevre ve Sağlık Komisyonunun kararı oy birliği ile kabul edildi.

İkinci gündem maddesinde ise 1 Ekim 2017 tarihli planlı alanlar imar yönetmeliği ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından 1/1000 ölçekli uygulama imar planı, plan notlarına ilave edilmek istenen maddeler okundu ve oy birliği ile kabul edildi. Üçüncü ve son gündem maddesinde ise Dayıoğlu Mahallesi 901 parsele yönelik 1/1000 ölçekli mevzii imar planı değişikliği talebi oy birliği ile kabul edildi.

Meclis sonunda ise meclis üyeleri Aydın Coşkun, Fatma Kocabıyık, Hikmet Çağan, M. Fatih Füzün ve Necati İniş´in imzasını taşıyan, ?İlçemiz imar planında kentsel dönüşüm alanı olarak belirlenmiş olan alanda kentsel yenileme ön etüd çalışmalarının başlamış olması nedeniyle kentsel dönüşüm alanındaki yapılaşmanın yapılacak olan yeni çalışmaya göre devam edebilmesi için söz konusu alanda gelecek olan ruhsat taleplerinin ve kentsel dönüşüm alanı içerisinde tevhid, ifraz, yola terk ve 18.madde uygulaması taleplerinin alana yönelik onaylanacak imar planı yürürlüğe girinceye kadar durdurulmasını arz ederiz? önergesi meclise sunuldu ve oy birliğine ile İmar Komisyonuna havalesi kabul edildi.


Haber Kaynak : haber merkezi


MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ

“GELECEĞİMİZE DAİR MÜCADELEMİZ” PROJESİ

ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI