Akhisar Belediyesi 2017 yılı Kasım ayı meclis gündem maddeleri belli oldu

Akhisar Belediyesi 2017 yılı Kasım ayı meclis gündem maddeleri belli oldu

1 Kasım 2017 Çarşamba günü saat 17.00´da yapılacak olan Akhisar Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı gündem maddeleri belli oldu.

1 Kasım 2017 Çarşamba günü saat 17.00´da yapılacak olan Akhisar Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı gündem maddeleri belli oldu. Akhisar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada 7 gündem maddesi yer alıyor.

Gündemin birinci maddesinde Akhisar Belediyesi 2018 mali yılı gelir-gider bütçesi ve ikinci maddesinde 2018 yılı mali yılı gelir tarifesi sunumu yapılacak. Üçüncü gündem maddesinde ise 2016 mali yılı gelir-gider bütçe ve eklerinin Sayıştay denetim raporunun 5393 sayılı yasanın 55. Maddesi gereğince meclisin bilgisine sunulacak.  Dördüncü gündem maddesinde Reşatbey Mahallesi ? Eski TOKİ Evleri? olarak bilinen bölgede bulunan mescidin ilçe müftülüğüne tahsisi ile ilgili imar komisyon kararı verilecek.  Meclisin beşinci gündem maddesinde Adliye binası önündeki yerin Adalet Bakanlığına tahsisi ile ilgili plan bütçe, imar, kanun nizam ve çevre ve sağlık komisyon kararı verilecek.  Altıncı gündem maddesinde Belediyeye ait müstakil parsellerin satılması için encümene yetki verilmesine dair plan bütçe ve imar komisyon kararı verilecek. Yedinci gündem maddesinde imar evrakları yer alacak.




ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

POLİS MEMURLARINA SORUŞTURMA AÇILDI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNEYSE ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

HALİL MANDACI İLKOKULU MENDİL KAPMACADA İLÇE BİRİNCİSİ

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI