AKHİSAR BELEDİYESİ 2018 YILI EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

AKHİSAR BELEDİYESİ 2018 YILI EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Akhisar Belediyesi 2018 yılı Eylül ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında meclis toplantı salonunda yapıldı.

Akhisar Belediyesi 2018 yılı Eylül ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında meclis toplantı salonunda yapıldı. 7 gündem maddesinin yer aldığı toplantı dün akşam saat 17.00´de başladı.

Gündemin ilk maddesinde Akhisar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Yusuf Girgin, 2019 yılı performans planını meclise sundu. İkinci gündem maddesinde ise Yazı İşleri Müdürü Mustafa Ali Erpalabıyık, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine yer tahsisi ile ilgili Kanun Nizam Komisyonu kararını meclise sundu ve oy birliği ile kabul edildi. Üçüncü gündem maddesinde ise yine Yazı İşleri Müdürü Mustafa Ali Erpalabıyık 44 sokağa isim verilmesi ile ilgili talebin komisyona havalesi oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin dördüncü maddesinde ise semt pazarı kurulması gündeme alındı. Yazı İşleri Müdürü Erpalabıyık´ın sunduğu gündem maddesinde Kethüda, Ulucami ve Efendi Mahallesinde hitap edecek olan Gazi Ookulu arkasındaki Akhisar Belediyesi Mahalle Konağı´nın arka kısmında bulunan alana kurulması oy birliği ile karar verildi. Beşinci gündem maddesinde ise İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Hasan Açık, kadro tadilini meclise sundu ve oy birliği ile kabul edildi. Altıncı gündem maddesinde yine İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Hasan Açık 2 adet teknik sözleşmeli personel alımını meclise sundu ve oy birliği ile kabul edildi. Son gündem maddesindeki İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Çelik´in sunduğu imar evrakları da oy birliği ile kabul edildi.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”