AKHİSAR BELEDİYESİ 2019 YILI ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

AKHİSAR BELEDİYESİ 2019 YILI ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Akhisar Belediyesi 2019 yılının Şubat ayı olağan meclis toplantısı Akhisar Belediye Meclis Salonunda Zafer Aşkın başkanlığında yapıldı.

Akhisar Belediyesi 2019 yılının Şubat ayı olağan meclis toplantısı Akhisar Belediye Meclis Salonunda Zafer Aşkın başkanlığında yapıldı. 3 gündem maddesinin yer aldığı Şubat ayı olağan meclis toplantısına Belediye Başkanı Salih Hızlı, Meclis üyeleri Şule Çelik ve Mehmet Taşer meclise sundukları mazeretlerinden dolayı meclis toplantısına katılamadı.

Meclisin ilk gündem maddesinde yer alan gündemi İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Çelik sundu. Gündemin birinci maddesinde Kayalıoğlu Mahallesinde mülkiyeti Akhisar Belediyesine ait 4 bin 64 parselde bulunan 34461,63 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 20,893.79 metrekarelik kısmındaki vahşi depolama alanının Manisa Büyükşehir Belediye tarafından rehabilitasyonunun yapılarak 25 yıl süre ile tahsisi meclise sunuldu. CHP Grubu gündemin komisyonlara taşınmasını talep ederken be  talep karşısında meclis başkanı Zafer Aşkın ilk olarak gündemin oylanıp oylanmamasını meclise sundu ve oy çokluğu ile oylanması kararı çıktı. Bunun üzerine tahsis meclise sunuldu ve AK Parti ile MHP grupları kabul ederken CHP Grubu tahsisi onaylamadı ve oy çokluğu ile gündem kabul edildi.

İkinci gündem maddesinde Karayağçı, Sarnıç, Kayalıoğlu Mahallelerinde yapılacak olan kadastro çalışmaları için her mahalleden 6 kişiden oluşan bilirkişi üye seçimi oy birliği ile kabul edildi. Son gündem maddesinde yer alan imar evrakları oy birliği ile kabul edildi ve meclis sona erdi.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”