AKHİSAR BELEDİYESİ ASFALT PLENTİNDE SONA GELİNDİ

AKHİSAR BELEDİYESİ ASFALT PLENTİNDE SONA GELİNDİ

Akhisar Belediyesi 1 ay önce başlayan modern asfalt üretim tesisi için çalışmalarında sona gelindi.

Akhisar Belediyesi 1 ay önce başlayan modern asfalt üretim tesisi için çalışmalarında sona gelindi. Akselendi-Gölmarmara yol kavşağı Karahökük dağı eteğinde taş ocakları yanında yapılan yeni tesiste saatte 120 ton asfalt üretimi yapılabilecek.

Yüz ölçümü bakımından Manisa´nın büyük ilçelerinden birisi olan Akhisar´ın ayrıca yol bakımından en fazla yol ağına sahip olduğuna dikkat çeken Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, 1 Ocak 2018 tarihinde Büyükşehir Belediyesinin aldığı meclis kararıyla yolların büyük bir bölümünün sorumluluğunun Akhisar Belediyesine geçmesiyle parke taş yollarındaki tamiratında standarttın düşmesi sonrası asfalta geçildi. Yeni modern tesis ile 12 ay boyunca asfalt üretimi yapılabilecek? dedi.

3 milyon 60 bin TL´ye mal olan asfalt plenti ayrıca çevre dostu olup, çevreci üretim ile çevreye herhangi bir kirlilik vermeyecek. Plentin kurulduğu alan Akhisar´ın merkezi bir noktasında olmasından dolayı şehrin her noktasına rahatlıkla Asfalt gönderilebilecek.

Başkan Yardımcısı Ömer işçi ve Fen İşleri Müdürü Öznur Babacan ile birlikte tesisi ziyaret eden Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı asfalt ´da hem kaliteli hem de ekonomik olarak üretim yapacaklarını ifade ederek, ?Akhisar´a kuracağımız asfalt plenti sayesinde kendi asfaltımızı kendimiz üreteceğiz. Böylelikle asfalttan büyük kar sağlamış olacağız. Ayrıca daha fazla asfalt üreterek asfaltsız mahallemiz, asfaltsız sokağımızın kalmamasını planlıyoruz. Akhisar için böyle büyük bir yatırımın hayırlı olmasını diler, asfalt tesisimizi kısa sürede hizmete açacağız? ifadelerini kullandı.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”