Akhisar Belediyesi Bisiklet Turları Aralıksız Devam Ediyor

Akhisar Belediyesi Bisiklet Turları Aralıksız Devam Ediyor

Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü tarafından ilk olarak 2016 Mayıs ay´ında düzenlenen Bisiklet turları devam ediyor.

Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü tarafından ilk olarak 2016 Mayıs ay´ında düzenlenen Bisiklet turları  devam ediyor.

 Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü tarafından düzenlen  bisiklet turlarının aralıksız olarak her Perşembe akşamları yapılan bisiklet turları etkinliğine tüm Akhisarlıların davet ediliyor. Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü sorumlusu Erkan Pocacı,  Akhisar Zabıta ekipleri  önderliğinde Akhisar Belediyesi tarafınan forforlu yelekleri giydirilerek  saat 21.00 Belediyesi´nin önünden başladı.

 Her hafta farklı güzergah gezen bisikletliler bu hafta  Akhisar Zabıta ekipleri  önderliğinde bisikletliler  Akhisar Altıeylül istikametinden adliye önü, yeni rink yolundan seyir eden bisikletliler Çağlak yolu Atatürk Ortaokulu civarından çınarlı kapı, Gazi okulu lise yolundan 43 sokak misaki milli, hergelen meydanı, tepe mezarlığından vergi dairesi önünden Milli egemenlik meydanı Belediye önüne ulaşması ile parkur sonlandırıldı.

 Belediye önünde sonlandırılan Yarım saatte  yaklaşık 9 km yol da bisikletle pedal cevirerek hem spor yapan hemde sağlıklı yaşam için bisiklet kullanan  bisikletlilere parkurdan sonra  Milli Egemenlik meydanında Akhisarlıalara 12 ay boyunca hizmet veren Piramit Dondurmada dondurma ikramı yapıldı.

Her Hafta Perşembe akşamı saat 21.00 de  Akhisar Belediyesi önünden hareket edilecek olan Bisiklet Turlarına  tüm bisiklet severler davet edildi.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ