AKHİSAR BELEDİYESİ İLANLARI İÇİN İKİ YENİ HİZMET

AKHİSAR BELEDİYESİ İLANLARI İÇİN İKİ YENİ HİZMET

Akhisar´da bir çok bölgede bulunan sesli anons sistemini konut bölgelerinden kaldırırken iki yeni hizmeti başlatıyor.

Akhisar´da bir çok bölgede bulunan sesli anons sistemini konut bölgelerinden kaldırırken iki yeni hizmeti başlatıyor. Bir çok konut bölgesindeki vatandaşların şikayetleri ardından Akhisar Belediyesi özellikle yerleşim yeri alanlarından anons sistemini kaldırıyor. Anons sistemi daha çok ticareti faaliyet merkezlerinin bulunduğu bölgelerde hizmet vermeye devam edeceği bildirildi.

Konu hakkında anketler yapan Akhisar Belediyesi, konut bölgesindeki anons sitemini kaldırarak yeni iki sistem hizmete giriyor. İlk olarak sisteme kayıt olan herkese diledikleri gruptaki mesajı cebine ücretsiz gelecek ve ayrıca ikinci bir hizmet olarak sosyal medyada Facebook hesabı açılarak buradan vatandaşa ulaşılmaya çalışılacak.

Kaldırılan anons sistemi yerine Akhisar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğünce oluşturulan mesaj ve sosyal medya sisteminde Akhisar ve dünyanın bir çok yerinde bulunan Akhisarlılara cenaze ilanları, resmi ilanlar, spor etkinlikleri, sağlık ilanları, sanatsal ve kültürel etkinlikler gibi bir çok ilanı cep telefonlarına ücretsiz gönderecek. Akhisar Belediyesi tarafından oluşturulan http://ilan.akhisar.bel.tr adresindeki formu dolduran herkes sisteme kayıt olacak ve istedikleri gruptaki ilanı cep telefonlarına gelmesini talep edecek. Öte yandan https://www.facebook.com/akbelilanservisi/adresinden de ilanlar takip edilebilecek.

Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Akhisar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Topaloğlu, özellikle bir çok bölgeden bu gürültü kirliliği konusunda çok şikayetler aldıklarını ifade ederek bu konunda yapılan anketlerin sonuçlarında da büyük çoğunluğun kaldırılması fikri ortaya çıktığını kaydederek, ?Bizler vatandaşımıza ulaşma konusunda en titiz tutumu sergileyerek hizmet vermek istiyoruz. Bu konuda yaklaşık 3 aylık bir çalışma yaptıktan sonra mesaj sisteminin daha sağlıklı olacağına karar verdik ve hem de böylelikle dışarıda bulunan Akhisarlılara da daha kolay ulaşma imkanı bulacağız. Tüm vatandaşlarımızın sisteme kayıt olmasını bekliyoruz? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


SAKARKAYA MAHALLESİNDE SONDAJ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

SEÇİM SENİN AKHİSAR

VALİ ÜNLÜ BAŞKANLIĞINDA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

ÖMER İŞÇİ'NİN HACIİSHAK MİTİNGİNDE COŞKULU KALABALIK

MİTİNGLERDE KALABALIK REKORU BAŞKAN DUTLULU’NUN

İŞÇİ, GALERİCİ ESNAFLARINA MÜJDE VERDİ