AKHİSAR BELEDİYESİNDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

AKHİSAR BELEDİYESİNDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Belediye İş Sendikası ve Akhisar Belediyesi arasında 58 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi, Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Gökay Sezgin, Baş Temsilci Kemal Molla ve Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ile Yerel-Sen İşveren Sendikasından Genel Sekret

Belediye İş Sendikası ve Akhisar Belediyesi arasında 58 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi, Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Gökay Sezgin, Baş Temsilci Kemal Molla ve Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ile Yerel-Sen İşveren Sendikasından Genel Sekreter Yardımcısı Yahya Bilgin tarafından imzalandı.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´nın döneminde toplam 7 sözleşme yapılırken 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan 2 yıllık toplu iş sözleşmesi kapsamında çalışan işçilere enflasyon farkının üzerine yüzde 2 oranında zam yapıldı.

Sözleşmeye imza atan Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Gökay Sezgin, her iki tarafı da memnun eden bir sözleşmeye imza attıklarını söyledi. Sözleşmenin imzalanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Gökay Sezgin, ?Bizler Akhisar Belediyesi işçileri olarak en iyi hizmeti güler yüzlü bir şekilde vermenin sorumluluğunu taşıyoruz. Sözleşmemizin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

Törende konuşan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, sözleşme ile tüm işçileri memnun etmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Belediyenin başarılarında tüm çalışanların emeğinin olduğunu vurgulayan Başkan Salih Hızlı, ?İlçedeki çalışmalarda yükü birlikte taşıyor omuzluyor ve yürütüyoruz. Akhisar Belediyesi´nin hayata geçirdiği her projede emeğiniz var" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : haber merkezi


İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ

“GELECEĞİMİZE DAİR MÜCADELEMİZ” PROJESİ

ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI