BELEDİYEDEN AKHİSARGÜCÜ SPOR KULÜBÜNE DESTEK

BELEDİYEDEN AKHİSARGÜCÜ SPOR KULÜBÜNE DESTEK

Akhisar Belediyesi´nden Akhisargücü Spor Kulübüne malzeme desteği.

Akhisar Belediyesi´nden Akhisargücü Spor Kulübüne malzeme desteği. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ile Başkan Yardımcıları Ömer İşçi´nin katıldığı encümen salonunda düzenlenen törenle malzemeler kulüp yönetimine teslim edildi.

Akhisargücü Spor Kulübü Başkanı Nihat Uz, desteklerinden dolayı Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´ya teşekkür ederek esas gayelerinin çocukları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp spor ile başbaşa kalmalarını istediklerini vurguladı.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı;?Amatör spor malzemesi alması gereken kulüpleri Spor İşleri Müdürlüğümüzün belirlediği çerçevede destek sağlanmıştır? dedi. Amatör kulüplerin toplumda çok önemli bir görevi üstlendiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Salih Hızlı; ?Amatör spor kulüplerimiz çok önemli bir toplumsal görevi yerine getiriyor. Sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit bir görevi olan amatör spor kulüplerine destek olmak bizim önceliklerimiz arasında. Amatör sporcuların çalışma koşullarını iyileştirilerek sporun yaygınlaştırılması yoluyla gençlerin hem kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasına hem de geleceğin sporcularının yetiştirilmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz." diye konuştu.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ

AKHİSARSPOR 3 PUANI TEK GOLLE ALDI