Akhisar Belediyesporda Hedef 51 Puana Ulaşmak

Akhisar Belediyesporda Hedef  51 Puana Ulaşmak

Spor Toto Süper Lig´in son haftasında Akhisar Belediyespor Manisa 19 Mayıs Stadyumunda konuk edeceği Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesislerinde başladı.

Spor Toto Süper Lig´in son haftasında Akhisar Belediyespor Manisa 19 Mayıs Stadyumunda konuk edeceği Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesislerinde başladı. Antraman öncesi basın mensuplarına konuşan Başarılı Akhisarspor Teknik direktörü Okan buruk hedeflerinin 48 olan puanı 51 yapmak olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti ?İlk önce oyuncularıma teşekkür ederek başlayacağım cünküson haftalarda istediğimiz gibi hayal ettiğimiz gibi hem bize hem onlara yakışan Akhisar Belediyespora yakışan bir çizgi sergiliyorlar. O yüzden oyuncularıma isteklerinden, arzularından ve konsantrasyonlarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. İdmana da başlamadan önce hepsini tebrik ettim, Geçen haftaki performanlarından dolayı?dedi.

Hedefimiz 51 Puana Ulaşmak

Tabi şöyle bir hedef oluştu bizim için, üst üste kazandığımız maçlar 6 tane arka arkaya aldığımız galibiyet 7. galibiyet hedefi oluştu 7. sırada bitirmeyi garantiledik, oynayacağımız son maçta hedefimiz hem tekrar kazanmak hem yine gol yememe çizgisini devam ettirmek. Geri baktığımızda 5 maçta gol yemiyoruz bunu tekrar devam ettirmek iki tane önemli şey var bizim için inşallah son maçta da bunları uygulayıp dediğim gibi tekrar Kazanmak istiyoruz puan olarak ilk defa 48 puana ulaştı Akhisarspor. Tabii bu oyuncularımızın oyuncuların emeğinin karşılığını bu anlamda aldı hedefimiz 51 puanla Ligi bitirmek iyi bir takıma karşı oynayacağız Karabükspor deplasman performansı iç saha performansı gayet iyi bir takım. Tabii ki son maça yine aynı ciddiyetle konsantrasyonla oynayacağız, 3 gün izin verdik oyuncularımız dinlendi tekrar buluştuk ve yine doğru ve ciddi bir şekilde maçımıza hazırlanacağız? dedi.

Kaptan Custodio Son Maçına Çıkacak

 Portekizli oyuncunun bu hafta son kez maça çıktığını ve futbolculuk hayatını Akhisar Belediyespor´da sonlandırdığını belirten Buruk ?Kaptan Custodio´ Antrenman  öncesi saha ortasına çağırdım ve takım arkadaşlarına seslenmesini istedim. Artık bizim tarafımıza geçtin bugün ki konuşmayı sen yap diye hatta ona takıldım. Kendisi çok fazla bir şey demedi antrenmandan zevk alın dedi ve bir an önce antrenmana başlamak istediler, antrenmana başladılar.  Bu hafta son maçı olacak gerçekten çok değerli bir oyuncu hem kişilik olarak biz bırakmasın istemedik çok da ısrar ettik kulüp başkanımız ve yönetim kurulumuz olarak hepimiz ısrar  ettik. Ama onun verdiği bir karar var ona da saygı duyuyoruz. Artık bizim olduğumuz tarafa geçiyor, hocalık tarafında Kendisine futbolculuk kariyerinde olduğu gibi hocalık kariyerinde de başarılı olmasını diliyorum, olacağına da çok inanıyorum dedi? gelecek sezon içinde transfer konusu sorulunca Buruk ?Tabii ki başkanımız da yönetim kurulumuzla Bununla ilgili konuşmalarımızı gerçekleştirdik ilk hedefiniz elimizdeki oyuncularımızı tutmak isterim şu andaki kadroyu tutabilmek sözleşmesi ve kiralık olan oyuncularımızla anlaşmak ilk hedefimiz bu Tabii ki son maçta bizim için şans vereceğimiz oyuncular içinde ölçü olacak onun için dışında transfer çalışmalarımız bizim hem yönetim kurulumuzun bir anlamda sürüyor belirlediğimiz ve beğendiğiniz oyunculara üzerinde durmaya Çalışıyoruz tabii ki dediğin gibi ilk hedefimiz elimizdeki kadroyu korumak.

Hedefimiz Elimizdeki Kadroyu Korumak

Henüz sayı belirlemedik elimizdeki oyuncuları tutabilirsek  çok fazla transfer yapmayı düşünmüyoruz zaten oturmuş bir kadromuz var bizim için en doğal olan bunu korumak sadece Custodio futbolu bıraktığı için o bölgede bir eksiklik oluyor onu giderdik Onun dışında Tabii ki Bu dönem içerisinde gidişata göre bakacağız ama çok fazla transfer yapmayı düşünüyoruz?dedi. Dizinden sakatlanan Mustafa Yumlu, belinden sakatlanan Caner Osmanpaşa ve idmanda ayak bileğinden sakatlanan Bokila idmana katılmazken Karademir Karabükspor maçında da forma giyemeyecek.

Kırkağaç A.İ. S. Tebrik Ziyareti

Akhisarsporun antremanı   izlemek için gelen Kırkağaç Acar İdman Spor başkanı Kenan Tekgöz, Başkan yardımcısı Fevzi Ok, Genel Kaptan Erol Tör ve Basın Danışmanı Hakan Demir antremanı izledi. Kırkağaç Acar İdman Spor başkanı Kenan Tekgöz Okan Buruk´u tebrik ederek çiçek takdim ederken başkan yardımcısı Süleyman işçiyede çiçek , Kırkağaç Acarİdman sporun filamasını verdiler.

Başkan Kenan Tok Göz,? Bu gün buraya Akhisarsporun ve Okan Buruk hocamızın başarısından dolay duyduğumuz mutluluğu dile getirmek için buraya geldik. Gelecek sezonda da inşallah stadın yetişmesiyle daha üst sıralara zorlayacağına inanıyorum, Biz Yakın komşu İlçe Kırkağaç olarak Akhisarspora başarılar temenni ediyoruz? dedi.


Haber Kaynak : erhan çelik


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP