BAŞKAN FİKİRLİ, "SPOR, SİYASETE ALET EDİLEMEZ"

BAŞKAN FİKİRLİ,

Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı, Başkan İsmail Fikirli ve Belediye meclis üyeleri ile birlikte parti hizmet binasında ?Sporun, Siyasete Alet Edilmesi? ile ilgili basın açıklaması düzenledi.

Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı, Başkan İsmail Fikirli ve Belediye meclis üyeleri ile birlikte parti hizmet binasında ?Sporun, Siyasete Alet Edilmesi? ile ilgili basın açıklaması düzenledi. Parti lokalindeki basın açıklama metnini Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmail Fikirli okudu.

Akhisar CHP İlçe Başkanı Fikirli okuduğu basın açıklama metni; ?Değerli basın emekçileri,

Bizler, 10 Aralık 2017 tarihinde yapılan kongre ile Akhisar ilçe yönetimine seçildik. Bundan sonraki süreçte Akhisar ve Türkiye gündemini ilgilendiren konularda düşüncelerimizi ve yaptıklarımızı sizlerle paylaşmak üzere periyodik toplantılar yapacağız.  Ne yazık ki, bu ilk toplantımız Akhisarlıların hak etmediği bir olayın paylaşılmasına yöneliktir? dedi.

Fikirli, ?Şu anda burada bulunmamızın nedeni göstermiş olduğum bu fotoğraftır.?

Başkanı İsmail Fikirli basın mensupları ile Ak Parti İlçe Başkanı ve Gençlik Kolları Başkanının basın için düzenlenen kahvaltı programında bulunmasını eleştirdi. Ardından Belediye Başkanı Hızlı ile ilgili eleştiri içeren aşağıda devam eden basın metnini okumaya devam etti.

Fikirli, ?Öncelikle Belediye Başkanı Salih Hızlı tarafından 9 Ocak´ta zaten kutlanmış olan ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nün, 13 Ocak´ta bir kez daha kutlanmış olmasına mantıklı bir açıklama bulamadık. Ayrıca, Belediye Başkanlığı tarafından basına kahvaltı şeklinde duyurulan davete mekân olarak henüz açılmamış olan Spor Toto Akhisar Stadyumunun seçilmesine de bir anlam veremedik.  Gördük ki; yapılan program stadyumun tanıtılması ya da çalışan gazeteciler günün kutlanması değildi. Gördüğümüz, AKP Milletvekili, İlçe Ve Gençlik Kolları Teşkilatının gösterisiydi? açıklaması yaptı.

Başkanı Fikirli, ?Spor, Siyasete Alet Edilmemeli?

İlçe Başkanı Fikirli,?Sporun siyasete alet edilerek Spor Toto Akhisar Stadyumuna spordan önce siyasetin girmesinden derin bir kaygı duyduk. Bütün Akhisarlılar gibi stadın yapım sürecinde her türlü kararın alınmasında, partimizin sınırsız desteği kamuoyunun malumudur. Buna rağmen Spor Toto Akhisar Stadyumunun bu fotoğraftaki şeklinde tanıtılması kamuoyunu rahatsız etmiştir. Bu nedenle bugün Belediye Başkanı Salih Hızlı tarafından belediye meclis üyelerine yine stadyumda verilen kahvaltıya ve stat tanıtımına meclis üyesi arkadaşlarımız katılmamışlardır? ifadelerini kullandı.

Son olarak Fikirli, ?Biz bundan sonra; Spor Toto Akhisar Stadyumunda AKP´li politikacıların siyasi şovlarını değil, Akhisar´ın ortak değeri olan Teleset Mobilya Akhisarspor ve taraflarının gol, galibiyet ve şampiyonluk şovlarını izlemek istiyoruz. Saygılarımla? diyerek sözlerini sonlandırdı.




AKHİSAR’DA BİLİM ŞENLİKLERİ SÜRÜYOR

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI AÇILIŞI YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA ZİYARETLER

“DİJİTAL DETOKS” SEMİNERİ YAPILDI

BAKIRLIOĞLU DOLUNUN ZARAR VERDİĞİ YERLERDE İNCELEME YAPTI

“GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI PROJESİ” İLE ÇOCUKLARA FARKINDALIK KAZANDIRILDI

MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ