Akhisar Chp´den Görkemli ?Birlik Yemeği´ !

Akhisar Chp´den Görkemli ?Birlik Yemeği´ !

Akhisar Chp İlçe Teşkilatı, kuruluşunun 94. Yıl dönümü adına ?Birlik, Berberlik ve Dayanışma Yemeği´ düzenledi.

 

Akhisar Chp İlçe Teşkilatı, kuruluşunun 94. Yıl dönümü adına ?Birlik, Berberlik ve Dayanışma Yemeği´ düzenledi.

Organizasyona Manisa Milletvekilleri Özgür Özel, Mazlum Nurlu ve Tur Yıldız Biçer, Akhisar Chp İlçe Başkanı İsmail Şahin, Akhisar Chp Meclis Üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Günhan Bakırlıoğlu, Akhisar Chp İlçe Teşkilatı Eski Başkanı İsmail Fikirli, Akhisar Chp Kadın Kolları Başkanı Sevil Ender Büyükyazgan, Akhisar Chp İlçe Teşkilatı Eski Başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar Chp´den Belediye Başkanlığı Aday Adayı olduğunu açıklayan Bülent Sağlam, Atso Başkanlık Adayı Erol Boşnak ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Şahin, öncelikle gelen herkese teşekkürlerini ileterek konuşmasına başladı. ?Feto´nun Siyasi Ayağı yokmuş diyorlar oysa ki Asya Bank´ın açılış kurdelesini çeken Baş Fetocudur? diyerek sözlerine devam eden Şahin sonrasında Chp logosundaki 6 ok´un anlamına değindi.

Sözlerine içinde bulunduğumuz düzenin ?Faşizm´ olduğunu söyleyerek veda eden Şahin mikrofonu Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer´e bıraktı.

Biçer, sözlerine Akhisarı ve Akhisarlıları çok özlediğini söyledi. ?Bu birlik, bu beraberlik şunu gösteriyor ki Akhisar gerçekten Chp´nin yerel yönetimini çok özlemiş´ diyerek gelecek seçim için sinyal yakan Biçer, ardından Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Binali Yıldırımın Manisa´da gerçekleştirdiği ?Işık Gördü´ törenini eleştirdi.

Son zamanlarda oldukça gündemde olan ?Üzüm Fiyatı´ hakkında Tarım Bakanı Fakıbaba´nın ziyaretini fiyasko olarak nitelendirdi. Biçer, Tarım Bakanı Fakıbaba´nın verdiği haberi ?Üzümün üstüne, soğuk  üzüm suyu için´ sözü ile değerlendirdi.

?Sizlere Bir Eylem Teklifinde Bulunacağım Akhisarlılar?

Biçer, Akhisarlıları 18 Eylül 2017 Pazartesi günü için tüm okullarda Atatürk ilke ve inkılaplarının yazılı olduğu pankartları açma teklifinde bulundu.

Manisa Milletvekili Av. Mazlum Nurlu, Sakarya Zaferi´ni herkese hatırlatarak bu vesile ile M. Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını andı. İlçe Başkanı ve Tur Yıldız Biçere katıldığını bildiren Nurlu, Türkiye Cumhuriyeti´nin 7 kişi´nin verdiği dilekçe ile kurulmadığını aksine Deniz ötesi ülkelerin karargaharında kurulan bir ülke olduğunu ifade etti.

Yerel seçimlerde Akhisar´da, Manisa´da ve Türkiye´de iktidar olacaklarının sözünü veren Nurlu, sözlerini ?Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi? sözleri ile bitirdi.

En son sözü alan TBMM Chp Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel konuşmasıyla kitleyi adeta büyüledi.

Özel, sözlerine Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli´yi Başkanlık Sistemi hakkındaki duruşu nedeniyle ?Nasıl bir sihirli değnek dokundu da daha önceden Başkanlık Sistemi denilince küfür eden bir genel başkan birden bire başkanlık sistemini kabul etti? bu sözler ile eleştirdi.

Özel; ? O gün komisyonda onların karşısına geçip şöyle dedik. Bizim  bir Başkomutanımız var, biz ona ?Reis´ diyoruz. O çağırınca bizim gençler koşa koşa havalimanına gidiyor.Kot pantolonun üstüne perdelik kumaştan kefen çekiyorlar. Biz reisi çok seviyoruz onun için bu rejimi değiştiririz. Ama Bizde şöyle dedik. O zaman bir başka başkumandan o söyledi diye kot üstüne kefen giyenler değil, o söyledi diye Çanakkalede Sakaryada Dumlupınarda toprak altında kefensiz yatanların torunları çıkar meydana dedik. ? diyerek sözlerine başladı.

Önümüzdeki seçimin önemine değinen Özel, ? O kazanırsa tek adam, o kazanırsa yargı bağımsızlığı yok, o kazanırsa şimdi ruküye varan yargı adamları o zaman secdeye varacak. Fakat biz kazanırsak yeniden çağdaşlık yeniden demokrasi, yeniden  parlamantel sistem ve Atatürk´ün bize verdiği muhasır medeniyetler seviyesini geçme yani Orta Doğu Bataklığı değil, Gelişmiş bir Türkiye olacak? dedi.

 


Haber Kaynak : semih gürmen


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ