AKHİSAR FEDERASYON KUPASINDA YARI FİNALDE

AKHİSAR FEDERASYON KUPASINDA YARI FİNALDE

TBL Federasyonu Kupası Final Grubu müsabakasında Akhisar Belediye, Ankara DSİ ile oynadığı mücadeleyi 73-72´lik skorla kazanarak kupada yarı finale yükseldi.

TBL Federasyonu Kupası Final Grubu müsabakasında Akhisar Belediye, Ankara DSİ ile oynadığı mücadeleyi 73-72´lik skorla kazanarak kupada yarı finale yükseldi. Konya´da Selçuklu Belediyesi Spor Salonu´nda 25 Ocak (dün) Perşembe günü saat 16.00´da oynanan TBL Federasyon Kupası Final Grubu´nda Akhisar Belediye, Ankara DSİ ile oynadığı mücadeleyi 73-72´lik skorla kazanarak Bahçeşehir Koleji ile 26 Ocak (bugün) Cuma Saat 18.30 finale yükselmek için karşılaşacak. Bahçeşehir Koleji ise Selçuklu Belediye´yi 79-72 ile geçerek son dörde kalmayı başardı.

Akhisar Belediye, Ankara DSİ ile oynadığı müsabakanın hakemliklerini Yücel Çilingir, Murat Ciner, Yiğit Gönültaş üçlüsü yaptı. İlk Periyodu Akhisar Belediye, Ankara DSİ karşısında 20-17 önde bitirdi. İkinci periyodu da Akhisar Belediye, Ankara DSİ önünde 41-36 bitirerek soyunma odasına gitti.

Müsabakanın üçüncü periyodunda Ankara DSİ, Akhisar Belediye´ye üstünlük sağladı.(48-57). Son periyotta kontrolü eline alan Akhisar Belediye, Ankara DSİ´yi 73-72´lik skorla mağlup ederek adını kupada yarı finale yazdırdı. Akhisar Belediyede Serhat Uğur 18 sayı ile maçın adamı seçildi. Çağdaş Erdoğan 16, Berkay Kansu 11 sayı üretti. Ankara DSİ´de ise Alihan Deniz Genç 24, Gökhan Orçun Tunca 17, Adnan Önder Külçebaş 12 sayıları galibiyet için yetmedi.




AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP