AKHİSAR GÜCÜ S.K. İZMİR´DEN 13 MADALYA İLE DÖNDÜ

AKHİSAR GÜCÜ S.K. İZMİR´DEN 13 MADALYA İLE DÖNDÜ

Akhisar Gücü Spor Kulübü Oryantiring Takımı İzmir-Buca/ Kaynaklar ´da düzenlenen Baş Öğretmen Oryantiring etkinliğinden Akhisar´a 13 madalya ile döndü.

Akhisar Gücü Spor Kulübü Oryantiring Takımı İzmir-Buca/ Kaynaklar ´da düzenlenen  Baş Öğretmen Oryantiring etkinliğinden Akhisar´a  13 madalya ile döndü.

Etkinlik hakkında bilgi veren Oryantiring Antrenörü Özgür Morbel ; ?Sezon başından bu yana eğitim ve çalışmalarını aralıksız sürdüren Oryantiring ekibimiz komşu ilimiz İzmir´de  gerçekleştirilen Baş Öğretmen Oryantiring Etkinliğine farklı kategorilerden  25 sporcu ile iştirak ederek bu anlamlı etkinlikte boy göstermiştir.

Küçükler Takımımız Eylül Polat, Emre Türk , Yiğit Berk Kurular  ve Tolga Sarp 4 adet 3.lük madalyası

Genç 2004lü karma takım Fatma Demir ,Serhat Aracı ve Gülcan Çağrı 3 adet 3.lük madalyası

Yetişkin Karma 1 Takım Özgür Morbel ,Hatice Eraslan, Esra Demirci  3 adet 2.lik madalyası

Yetişkin Karma 2 Takım Fehmi Yaman ,Didem Polat, Osman Gülcanan 3 adet 3.lük madalyası

Elde ederek güzel bir başarı elde edilmişlerdir.Öğrencilerimiz ,Oryantiring yarışması sonrasında spor tırmanış etkinliğine de katılarak spor ve eğlence dolu bir gün geçirdiler.

Çalışmalarımıza Pazartesi ?Çarşamba-Cuma Teknik Eğitimler ,  Salı-Perşembe Statda Antrenör Fehmi Yaman nezaretinde Kondisyon Çalışmaları İle devam etmekteyiz.Hafta sonu bir gün Akhisar Gölet yada çevre ilçelerdeki harita ve parkur uygulamaları yapmaktayız.Akhisar Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Akhisar Misak-ı Milli ilk Okulu, Ali Şefik Orta Okulu , Özel Bahçeşehir Koleji, Fevzi Keskinoğlu Anadolu.Lisesi , Z.G.Ö mtal okulları başta olmak üzere bir çok okulumuz ve  öğrencileri katılmaktadır.?  dedi.Kulüp Başkanı Nihat Uz ; ?Amacımız her yaştaki bireyi doğa ve Oryantiring ile buluşturmaktır. Doğa ile iç içe olmak bireylere fiziksel ve ruh sağlığı açısından  oldukça olumlu katkılar sağlıyor. Doğayı seven kişiden  zarar gelmez diyoruz. Etkinlik için ulaşım desteği  veren Akhisar Belediyesine , Antrenörlerimiz Özgür Morbel ve Fehmi Yaman ?a ,Sporcularımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum.? dedi.

 

 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK