AKHİSAR İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜNDEN BİR PROJE DAHA?

AKHİSAR İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜNDEN BİR PROJE DAHA?

Akhisar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ?Sofralık Zeytin İşleme Teknikleri ve Zeytinyağı Teknolojisi? isimli proje başarıyla tamamlandı.

        Akhisar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ?Sofralık Zeytin İşleme Teknikleri ve Zeytinyağı Teknolojisi?  isimli proje başarıyla tamamlandı. Proje, Zafer Kalkınma Ajansının 2017 Teknik Destek Faaliyetleri kapsamında desteklendi. SZB Mühendislik uzmanları tarafından verilen 3 gün (18 saat) süreli faaliyete İlçe müdürlüğünden 35 personel katılım sağladı. Faaliyetin ilk iki günü teorik bilgilendirmelerin yapıldığı eğitimlerde son gün Zeytin işleme ve Zeytinyağı tesislerine teknik gezi düzenlendi. Faaliyete katılan personele eğitim sonunda sertifikaları verildi.

        Akhisar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü daha öncede Zafer Kalkınma Ajansı´nın Mali Destek ve Doğrudan Faaliyet Destek Proje çağrılarına proje sunmuş ve kabul edilen projelerini de başarıyla tamamlamıştı.

        ?İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet KILIÇ; Kurumun ve İlçenin ihtiyaçları doğrultusunda projeler üretmeye ve bu projeleri başarıyla yürütmeye devam edeceklerini belirtti.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ