GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

MÜFTÜ EVİŞ, SERHAT ŞEHRİNE...

MÜFTÜ EVİŞ, SERHAT ŞEHRİNE...

Akhisar İlçe Müftüsü Yusuf Eviş´in Kars´a tayini çıktı.

Akhisar´ın başarılı  İlçe Müftüsü Yusuf Eviş´in Serhat Şehri Kars´a  tayini çıktı.

Eskişehir müftülüğünden 15 Ağustos 2015 yılında  Akhisar İlçe müftülüğüne atanan Diyanet İşleri Başkanlığında 1. Derece kadrolu olan Müftü  Yusuf Eviş,  657 sayılı kanunun  76. Maddesi  2451 sayılı kanun ve 2 maddesine göre Kars iline tayin oldu. Akhisar´da bir çok eserlere imza atan, başarılı çalışmaları ve halkla yaşadığı sıcak ilişkileri ile  sevilen ve sayılan İlçe müftüsü Yusuf Eviş´in önümüzdeki günlerde yeni görev yerine gideceği belirtildi.

1973 Yılında Ordu´nun Kumru İlçesinin Aşağıdamlalı Köyünde doğan Eviş. 1994 Yılında Samsun-Terme İlçesi İmam-Hatip Lisesini, 1994 Yılında Bitlis İli Yayalar Köyü Camii İmam-Hatibi olarak görev yaptı. 1995 Yılında Sakarya Söğütlü Orta Camii Müezzin-Kayyımı olarak göreve atanan Yusuf Eviş, 2001 Yılında Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 2004 Yılında Konya Selçuk Eğitim Merkezi İhtisas kursuna bitiren Eviş, sırasıyla 2005-2007 Yıllarında Giresun Görele Vaizliği, 2007-2010 Yılı Erzincan İli İliç İlçe Müftüsü, 2010-2015 Yılı Eskişehir İnönü İlçe Müftüsü olarak görev yaptı. Evli ve 3 Çocuk Babası olan Yusuf Eviş, 15 Ağustos´ta Akhisar İlçe Müftülüğüne atanmıştı.

İlçe Müftüsü Yusuf Eviş, Akhisar´dan önümüzdeki günlerde ayrılarak yeni görev yeri olan Kars´a gidecek. Müftü Yusuf Eviş´e bundan sonraki görev yerinde başarılar dileriz.


Haber Kaynak : erhan çelik


METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU

NORM ENDER’DEN MANİSA’DA MUHTEŞEM KONSER

MİNİKLER BELEDİYE BAŞKANI OLDU

23 NİSAN’DA ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ