Akhisar, Şehidini Son Yolculuğa Uğurladı

Akhisar, Şehidini Son Yolculuğa Uğurladı

Şehidimiz Fevzi Kıral´a Akhisar Cem Evi´ nde Dualar Eşliğinde Tören Yapıldı.

Şırnak´ın Uludere ve Şenoba İlçesi´ndeki askeri üs bölgelerini denetleyen üst rütbeli askerleri taşıyan helikopterin yüksek gelirim hattına çarpması sonucu Akhisar Beyoba mahallesinde Şehit olan Tek. Bşçvş Fevzi Kıral´a Akhisar Cem Evi´ nde dualar eşliğinde tören yapıldı. Şehidimizin cenazesi Beyoba Mahallesi 137 sokak no:6´da bulunan ailesinin evine götürüldü. 

 Baba evine götürülen Başçavuş Fevzi Kıral, helallik istenmesinin ardından gözyaşları içinde toprağa verildi. Şehit mezarlığına defin edildikten sonra askerler tarafından saygı atışı yapıldı. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer tarafından askeri erkân Şehit babası, annesi ve eşine Türk Bayrağı verildi. Daha sonra şehit Kıral´ın babası, annesi, eşi, ağabeyi ve yakınları ilk olarak Vali Güvençer´in taziyelerini kabul etti. Şehidin cenaze törenine Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Ordusu Kurmay Başkanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Manisa Tugay Komutanı Şefik Güvenç, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, CHP Manisa Milletvekilleri Tur Yıldız Biçer, Mazlum Nurlu, ilçe belediye başkanları, ilçe kaymakamları, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Fevzi Kıral´ın Özgeçmişi                                                                                                           

1 Ağustos 1982 tarihinde Akhisar´da doğdu. 2000 yılında Ankara Kara Harp Okulundan mezun olarak 2000 ile 2003 yılları arasında 7. Kolordu Komutanlığında Helikopter teknisyeni olarak Diyarbakır´da görev yaptı. 2003-2012 yılları arasında ise Ankara Kara Harp Okulu emrinde görev yaptıktan sonra 2012-2016 yılları arasında Malatya´da görev yaptı. 4 Ağustos 2016 tarihinden bu yana İzmir Gaziemir Ulaştırma, Personel Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı´nda görev yapıyordu. Şehit Fevzi Kıral geçici olarak 10 gün önce gittiği Şırnak ili Şenoba ilçesinde 31 Mayıs 2017 tarihinde şehit düştü.


Haber Kaynak : erhan çelik


KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 38 BİN LİRA CEZA

AKHİSAR BELEDİYESİ 2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İSTANBUL´A KAR NASIL YAĞAR

AK PARTİ MANİSA İL KONGRESİ PAZARTESİ

Dijital Tarım Pazarına (Ditap) Kaydınızı Mutlaka Yaptırın!

COVİD-19 DENETİMLERİNDE 182.478 TL CEZAİ İŞLEM