AKHİSAR SEVGİ ÇOCUKLARI DERNEĞİNDE SEMİH GÜRMEN DÖNEMİ BAŞLADI

AKHİSAR SEVGİ ÇOCUKLARI DERNEĞİNDE SEMİH GÜRMEN DÖNEMİ BAŞLADI

Akhisar Sevgi Çocukları Derneğinin Olağanüstü genel kurulu seçimi SS Esnaf Kefalet Kooperatifi Toplantı salonunda yapıldı.

Akhisar Sevgi Çocukları Derneğinin Olağanüstü genel kurulu seçimi SS Esnaf Kefalet Kooperatifi Toplantı salonunda yapıldı. Semih Gürmen ve çalışma arkadaşlarının tek liste seçimli olağanüstü genel kurula 108 üyeden 75 üye katıldı. Seçimde tüm oyları alan Semih Gürmen ve çalışma arkadaşları Akhisar sevgi Çocukları Derneğinin yeni yönetimini oluşturdu.

Genel kurulunda Divan Başkanlığına Akselendi Eski Belediye başkanı İrfan Karahan, başkan yardımcılığına Filiz Biçerer, katip üyeliğe Tansel Evci seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Başkan Hasan Kirazoğlu yönetim faaliyet raporunu, Denetim kurulu raporunu Tansel Evci,  Mali Müşavir Hüsnü Erer tahmini bütçeyi okudu.

Gecede Sevgi Çocukları dernek başkanı Hasan Kirazoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Belediye başkanı Salih Hızlı ve Başkan yardımcısı Latif Çakmak, Mesken İnşaat, Kar-Yer  Şirketi ve dernek üyesi emekli Vergi dairesi şefi Mehmet Çay´a derneğe katkılarından dolayı Plaket verdiler.

Yönetim kurulunun ibrasından sonra seçime geçildi. Seçimde tüm oyları alarak seçilen Semih Gürmen ve çalışma arkadaşları Kadir Boz, Ali Velestin, Güven Göçen, Hüsnü Erer, Tuncay Bilen, Mustafa Bayraktar, Denetim kuruluna Hasan Kirazoğlu, Cemal Gürmen ve Lütfü Solhan seçildi. 

Seçime tek liste ile giren ve tüm oyları alarak Akhisar Sevgi Çocukları Derneğinin yeni başkanı olan Semih Gürmen teşekkür konuşması yaptı. Semih Gürmen;" Hep beraber güzel günlere, daha da iyiye koşabilmek için bu görevi aldık. İnanıyorum ki bu derneğin kurulduğu günlerdeki zor şartlarını yaşayanlardan birileriyiz. Her geçen gün bir adım ileri giderek daha da ileri gideceğiz. Bu özel çocuklarımıza Akhisar´daki en iyi hizmeti sunmanın onurunu yaşamak istiyoruz. Verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim" diyerek sözlerine son verdi.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”