AKHİSAR ÜLKÜ OCAKLARI BASIN İLE TANIŞMA KAHVALTISI DÜZENLEDİ

AKHİSAR ÜLKÜ OCAKLARI BASIN İLE TANIŞMA KAHVALTISI DÜZENLEDİ

Akhisar Ülkü Ocakları Başkanı ve Yönetim kurulu basın ile tanışma kahvaltısı düzenledi.

Akhisar Ülkü Ocakları Başkanı ve Yönetim kurulu basın ile tanışma kahvaltısı düzenledi.

Akhisar Ülkü Ocakları başkanlığı görevine atanan ve geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Adem Duran, yeni yönetimi ile Balkan Sofrası´nda düzenledikleri kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geldi. Akhisar Balkan Sofrası´nda düzenlenen programına Ülkü Ocakları ilçe başkanı Adem Duran, başkan vekili Muharrem Çakmak, 2. Başkanlar Bekir Beyhan, Emrah Atakan, Erdinç Purutoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Basın mensuplarının da katıldığı kahvaltı programı öncesi konuşan Ülkü Ocakları Akhisar ilçe başkanı Adem Duran;

Türk İslam Davasını benimsemiş benlik duygusunu terk edip sadece Yüce Allah´ın hizmetine koşan değerli dava arkadaşlarım, Akhisarımızın kıymetli basın mensupları , sizleri Allah´ın rahmetini ve bereketini dileyerek en kalbi duygularımla selamlıyorum. Akhisar Ülkü Ocaklarının düzenlemiş olduğu kahvaltı proğramımıza hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz.

Ben Adem Duran 1982 Soma doğumluyum, 1984 yılından itibaren Akhisarda yaşıyorum, Akhisarlıyım, evli ve 2 çocuk babasıyım. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumunda Kamu Personeli olarak görev yapmaktayım. . Ülkü Ocakları Manisa İl Başkanı Sayın Mehmet Balaban Bey´in takdiri ile Akhisar Ülkü Ocakları İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım.

Teslim aldığımız bu bayrağı daha iyi dha güzel ve daha başarılı yerlere ulaştırmak için birlik ve beraberlik içinde çalışacağımızdan  kimsenin şüphesi olmasın. Bizlerin  bu gün en çok ihtiyacı olan birlik ve beraberliktir. Ülkücü Ülkücünün kurt´u olmaz ise Ülkücü hareketinin önünde engel teşkil edecek hiç bir durum olamaz. Ülkü ocaklarında  makamlar ve görevler birer bayrak yarışıdır, teslim aldığımız bu bayrağı, bizlerden sonra bu kutlu görevi üstlenecek olanlara, dün olduğu gibi yere düşürmeden, leke sürdürmeden, kirletmeden teslim edebilmeyi Yüce Allahtan niyaz ediyorum.Cennet mekan Başbuğ Alparslan Türkeş´in bizlere göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda ilerlemeye  devam edeceğiz Rabbim bizleri bu kutly görev ve sorumluluğu  hakkı ile yerine getirebilenlerden eylesin.

Kimsenin Şüphesi olmasın,

Bizler, mazlumların yanında Yunus zalimlarin karşısında Yavuz, onurlu ve şuurlu bir duruşla BEN TÜRK´üm diye haykıranların sesi olmaya devam edeceğiz. Bu sesi herkese duyurmak için de siz değerli basın mensubu arkadaşlara çok ihtiyacımmız olacak.

Ülkü Ocakları ; Vatanına, Milletine ve Dinine karşı derin sevgi ve saygı hisleri taşıyan, kendisinin Türklüğe adayan genç Ülküdaşların ocağıdır.

 Ülkü Ocakları ; Batıcılığı bir taklitcilik müessesesi haline getiren ve bugün her türlü mesuliyet duygusundan yoksun ve gayesiz bir nesil´in yetişmesine sebep olanlara karşıı mücadele eden azimli genç ülküdaşların ocağıdır.

Ülkü Ocakları şahsi ihtiras ve menfaat peşinde koşanların değil, dün sahip çıktığı davasına bugün de dört elle sarılanların ocağıdır.

Ülkü Ocakları ;Dünya nimetlerine kanmayan ve her türlü zorluğa göğüs veren ülküdaşlarına köstek değil  destek olanların ocağıdır.

Konuşmamı sonladırırken hepiniz Allaha emanet ediyor, göstermiş olduğunuz sabır anlayıştan dolayı hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Teşekkür ediyorum, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... ?dedi.


Haber Kaynak : erhan çelik


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU