Akhisarda 25 Kasımda Kadınlık Bizde Kalsın? Tiyatro Oyunu Sahneye Çıkacak

Akhisarda 25 Kasımda Kadınlık Bizde Kalsın? Tiyatro Oyunu Sahneye Çıkacak

Akhisarda 25 Kasımda 5 dernek birleşerek ortaklaşa düzenlemiş kadına şiddet gününde ?Kadınlık Bizde Kalsın? Tiyatro Oyunuyla sahneye çıkacak.

Akhisarda 25 Kasımda 5 dernek birleşerek ortaklaşa düzenlemiş  kadına şiddet gününde ?Kadınlık Bizde Kalsın? Tiyatro Oyunuyla sahneye çıkacak.

Akhisarda 8 Mart Kadin Dayanisma Dernegi cagrisiyla 5 dernek´in birleşmesi ile sahne alacak olan Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Gününde Yılmaz Erdoğan ın yazdığı"Kadınlık Bizde Kalsın"oyununu çalışmaları esnasında bazı sahneler basın mensupları ile paylaşıldı. Oyunda Adem Babamız ile Havva anamızdın dünyaya gelişinden bu güne kadına şiddet ve kadınların karşılaştığı sorunlar dile getirildi. Akhisar Değişim Tiyatrosu oyuncularının ve hiç sahneye çıkmamış yaklaşık 13 ? 14 kişilip ekibin canlandıracağı 25 Kasım´da Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası GünündeYılmaz Erdoğan ın yazdığı "Kadınlık Bizde Kalsın" Tiyatro Oyun hakkında kısa bilgi veren Akhisar 8 mart kadin dayanisma dernegi üyesi Kadınlık Bizde Kalsın" Tiyatro Oyunuba destek veren  5 dernek adına Yasemin Kasacı ?Kentimizde 25 kasim kadina yönelik siddete karsi uluslararasi mucadele günunde 25 Kasım günü 5 dernek ile ortaklaşa düzenlemiş olduğumuz derneklerden 8 Mart Kadin Dayanisma Dernegi, Akhisar Kent Konseyi Engelli meclisi, Aksad, Akhisar Sevgi Çocukları ve Akhisar Down Sendromu Derneği´ ile ortaklaşa düzenlediğimiz tiyatral etkinliğe tüm duyarlı Akhisar halkını yanımızda olmaya davet ediyoruz.Bizler amatör oyuncularız ancak hiç sahneye çıkmamış arkadaşlarımızda var ama bizler yaşaya yaşara oynayarak öğreniyoruz? dedi. Tiyatro çalışmalarının bazı bölümleri kısa kısa oynanarak basına tantılır iken izleyici olarak katılanlardan büyük takdir ve alır iken 25 Kasım günü Belediye Sinema salonunda oynanacak olan oyunun için izleyicileri şimdiden merak ve heyecan sardı.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


İLKNUR KULOĞLU, İLK IŞIK KİŞİSEL SERGİNİ AÇTI

MASKİ VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRENCİLER AKHİSAR AAT’Yİ GEZDİ

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ YARIYILDA YOĞUN ÇALIŞTI

ROBOTİK KODLAMA ÖĞRENDİLER

AKHİSAR’DAN DAĞILACAK

AKHİSAR'DA EDEBİYAT RÜZGARI: YAZARLAR İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

AKHİSAR'DA “ESARETTEN ÖZGÜRLÜĞE” TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI