AKHİSAR´DA DRONE İLE TRAFİK UYGULAMASI

AKHİSAR´DA DRONE İLE TRAFİK UYGULAMASI

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri trafik kazalarının önüne geçmek amacıyla drone destekli trafik uygulaması yaptı.

Akhisar İlçe  Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri trafik kazalarının önüne geçmek amacıyla drone destekli trafik uygulaması yaptı.
Akhisar İlçe Emniyet  Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, drone destekli trafik uygulaması düzenledi. Vatandaşın huzur ve güveni için 7/24 hizmet veren Emniyet güçleri  yine  vatandaşın sağlığı ve huzurunu sağlamak, ölümlü yaralanmalı kazaların önüne geçmek için yoğun mücadele veriyor. Akhisar´da trafik kazalarının önüne geçmek için drone ile  yapılan uygulamada kırmızı ışık ihlali, emniyet kemeri, emniyet şeridi ihlali, cep  telofonu ile konuşmaları drone ile tespit edilerek uygulama noktasında durduruldu. Uygulamada seyir halinde cep telefonuyla görüşen, emniyet kemeri takmayan, trafiği tehlikeye düşürecek şekilde araç kullanan, kırmızı ışıkta geçen sürücüler havadan drone ile tespit edildi. İlk olarak Otogar önünde başlayan uygulama daha sonra Milli Egenmenlik Meydanında devam etti. Uygulama noktasında bekleyen Trafik ekipleride  hatalı sürücüleri durdurarak cezai işlem uyguladı. Edinilen bilgilere göre yapılan bu uygulamaların Akhisar´da ara ara değişik mevkilerde drone destekli uygulamarın devam edeceği öğrenildi. Yapılan bu uygulamalar ile ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı kazaların  büyük ölçüde önüne geçileceği öğrenilirken araçta sigara içenlere de aynı işlemler yapılacak.


Haber Kaynak : erhan çelik


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ