Akhisarda Eğitime Hazırız Mesajı Verildi

Akhisarda Eğitime Hazırız Mesajı Verildi

2017-2018 Eğitim Yılı Sene Başı Toplantısı Yapıldı

2017-2018 Eğitim Yılı Sene Başı Toplantısı Yapıldı

Tüm Türkiyede olduğu gibi Akhisar´da İç İşleri Bakanlığının talimatı ile  saat 10.00 da 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı sene başı  toplantısı yapıldı.  Akhisar Belediyesi Park içi Sinema Salonunda Akhisar Kaymakamı Kaan Peker başkanlığında yapılan toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, İlçe Jandarma Komutanı Mete Demir, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Kılıç, Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi başhekimi Dr. Erol Karaca,  Okul Müdürleri, Muhtarlar  ve Okul aile birliği başkanları katıldı.

Toplantıda ilk olarak konuşan İlçe Milii Eğitim Müdürü Süleymen Mermer ?Akhisarda 2016-2017  yılında toplam 34 okulumuza taşıma gerçekleştirdik. 166 yerleşim birimini çeşitli merkezi noktalardaki okullara taşıdık.Taşıma yapılan ilk ve orta okullarda araç sayısı 94, liselerde 43 idi. Taşımalı öğrencimiz de 1365 ilk ve orta, 664 lise, 111 imam hatip orta okulu olmak üzere resmi devlet imkanlarıyla toplam 2140 öğrecimiz var. 2017-2018 öğretim yılı içinde planlanan şu an itibariyle ilk ve orta okulda 87 araç, özel eğitimde 15 araç olmak üzere 102 araç ile yaşıma yapılacak? dedi.

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında taşınacak öğrenciler hakkında da bilgi verdikten sonra söz alan İlçe emniyet müdürü Engin Pınar ?Geçen yıl olduğu gibi bu yılda gerek trafik yönünden gerekse öğrencilerin güvenliği açısından gerekli önlemleri alacağız. Servis şöforü arkadaşlarında öğrencileri uyararak camlardan el, kol çıkarmamaları konusunda uyarmaları kendilerinin de gerekli olan belgeleri ve araçta emniyet kemerlerinin olması  gerekli. Yine geçen yıl olduğu gibi bu yılda denetimlerimizi sık sık yapacağız? dedi.

 Akhisar Kaymakamı Kaan peker Güvenliğin sadece eğitimciler ve güvenlik güçlerine bırakılacak görev olmadığıburada ailelerede büyük görevler düştüğünü belirtti.


Haber Kaynak : erhan çelik


İL GENELİNDE OKUL PANSİYONLARINDA DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ UNUTULMAZ BİR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ