Akhisar´da Tatile Engel Yok Projesi 3.yılı başlıyor

Akhisar´da Tatile Engel Yok Projesi 3.yılı başlıyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından örnek proje olarak kabul edilen Akhisar Belediyesi ve Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından desteklenen Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği´nin (

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından örnek proje olarak kabul edilen Akhisar Belediyesi ve Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından desteklenen Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği´nin (ABZED) organize ettiği ?Tatile Engel Yok? Projesi 3.yılı başlıyor.

ABZED ?in yönetiminde bulunan Engellilerin yönetiminde bulunan Akhisar Belediyesi İlhan Ayverdi Mahalle Konağı içerisinde bulunan Biz Kafe´de yapılan basın açıklamasında projenin 3.yıl tanıtımı yapıldı.

ABZED Yönetim Kurulu Başkanı Cem Bayrak, ?2016 yılında Türkiye´de bir ilk olan "Tatile Engel Yok Projesini" hayata geçirmiş olmanın ve bu proje sayesinde 2016 yılında 35 engelli ailemizi, 2017 yılında 40 engelli ailemizi birer hafta boyunca hiçbir ücret ödetmeden tatil keyfini yaşatmanın büyük bir gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl da 18 Haziran 2018 tarihinde başlayıp birer haftalık periyodlarla devam edecek olan projemizden yararlanmak isteyen engellilerimiz ve ailelerinin Dernek binamıza bizzat gelerek ya da sosyal medya hesaplarımızdan, e-posta adresimizden (akhisar.abzed045@hotmail.com) ve resmi internet sitemiz üzerinden (www.abzed.org.tr) müracaat etmeleri rica olunur.

Ayrıca bize bu mutluluğu yaşatan ve her zaman yanımızda olan Akhisar Belediyesine ve bu projenin bir sosyal sorumluluk projesi olduğunun bir kanıtı olarak bu projemize maddi ve manevi destek sağlayarak projemize sahip çıkan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasına bütün engellilerimiz adına bize bayram hediyesi olarak sunulan bu desteğe teşekkür eder, saygılarımızı ve şükranlarımızı sunarız. Bu vesileyle bütün Müslüman aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle kutlarız? dedi


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”