GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

ÇEYREK ASIRDIR YUFKACIYIZ

ÇEYREK ASIRDIR YUFKACIYIZ

Akhisar´da yufkacılık mesleğine gönül vermiş İsmail Ballı, Yeni Umut Yufka adı altında yaklaşık 25 yıldır bu işi yaparak müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için çalışıyor.

Akhisar´da yufkacılık mesleğine gönül vermiş İsmail Ballı, Yeni Umut Yufka adıyla yaklaşık 25 yıldır bu işi yaparak müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için çalışıyor. Sağlık, hijyen ve ustalık vurgusu yapan Ballı, "Önemli olan ne kadar zamandan beri bu işi yaptığım değil, bunu niçin uzun süredir başarabildiğimdir. Ben işimi, müşterimin sağlığını, damak tadını düşünerek, kendi ustalığımı da göstererek yapıyorum"dedi.

Akhisar´ın ara sokaklarında küçük bir dükkandan tüm Akhisar´a babası ile birlikte çalışarak  yufka imal eden Ballı,yufkacılık mesleğini 13 yaşından beri yaptığını dile getiriyor. Yaklaşık 10 sene kadar ustası Mesut Canseven´in yanında çalışarak sonra kendi mekanını açtığını ifade etti. Mesleğini severek yapan Ballı, eleman eksikliğinden yakınıyor. Çırak bulmada sıkıntı yaşadığını belirten Ballı, çırak eksikliğini makineleşme ile azalttığını ama piyasada eleman sıkıntısı yaşandığını söyledi. Yufkacılık işine göçmen ailelerden görüp başladığını dile getiren Ballı,yaptığı işten memnun. İşin devamlı olduğuna dikkati çeken Ballı; ?Yufka herkesin tercihi ve sürekliliğini devam ettireceğiz. Hedefimiz gelişme manasında çok büyümek değil, makinelerimizi geliştirmek istiyorum.?dedi. Günlük üretimin işin durumuna göre değiştiğini söyleyen Ballı, tezgah çalıştığı için işleri iyi, günlük satışları bazen 40 bazen 50 kg kadar yufka sattığını belirtti. Ballı; ?Müşteri memnuniyetine önem veriyoruz. Müşteri en başta gelir. Gelecek için ise daha çok müşteri ile çok insana hizmet sunmak istiyorum.?dedi


Haber Kaynak : Şerife Kandemir


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU