Akhisar´ın Dev Adamları Maça Hazır

Akhisar´ın Dev Adamları Maça Hazır

Akhisar Belediyesi basketbol takımı Cumartesi günü konuk edeceği Ankara DSİ maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Akhisar Belediyesi basketbol takımı Cumartesi günü konuk edeceği Ankara DSİ maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Akhisar Belediyesi basketbol takımı geçen hafta deplasmanda OGM Ormanspor ile karşılaşmış ve parkeden yenik ayrılmıştı. Geçen haftaki mağlubiyeti unutup bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde galip gelmeyi amaçlayan Akhisar Belediye basketbol takımını sezonun ilk haftasında kendi evinde Yalova Group Belediyesini yendikleri maçta smaç basket attıktan sonra dengesiz şekilde düşerek sakatlanan Nash dışında sakat oyuncu bulunmuyor. Kulüpten yapılan açıklamada Nash´in oynayıp oynamama durumu maç günü belli olacağı belirtildi.

Akhisar Belediyesi basketbol takımı,  takım koçu Serhat Yapıcı eşliğinde yapılan antrenmanda, şut ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Antrenmanda oyuncular sırasıyla; kondisyon hareketleri yaptı. Ardından 3´e 3 şut çalışması yapıp tam saha maç yaparak antrenmanı sonlandırdılar.

Akhisar Belediyesi basketbol takımının  geride kalan 2 hafta sonunda 1 galibiyet ve 1 mağlubiyeti bulunuyor. Bu sezon ilk maçı sahasında oynayıp kazanan Akhisar Belediyesi, sahasındaki 2´inci maçı da kazanmak istiyor. 

Taraftarların desteğine, tezahüratına ihtiyacı olan Akhisar Belediyesi basketbol takımı Cumartesi günü saat 18.00´da karşılaşacağı Ankara DSİ maçında taraftarları salona davet ediyor.

 




TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ