AKHİSAR´IN DEVLERİ BANDIRMA´YA DUR DİYEMEDİ

AKHİSAR´IN DEVLERİ BANDIRMA´YA DUR DİYEMEDİ

TBL 14. Haftasında Akhisar Belediye Spor Basketbol Takımı, konuk ettiği Bandırma Kırmızı´nın üçlüklerine çare bulamayınca parkeden 82-85 mağlup ayrıldı.

TBL 14. Haftasında Akhisar Belediye Spor Basketbol Takımı, konuk ettiği Bandırma Kırmızı´nın üçlüklerine çare bulamayınca parkeden 82-85 mağlup ayrıldı.  TBL 14. Haftasında Akhisar Belediye Spor Salonundaki müsabakayı Yiğit Gönültaş, Ali Köseoğlu, Tekin Özübir üçlüsü yönetti.

Ev sahibi Akhisar Belediye Basketbol takımı; Serhat Uğur, Çağdaş Erdoğan, Emre Özpulat, Cenk Şekeroğlu, Reginald Tavon Holmes ilk beşi ile konuk takım Bandırma Kırmızı ise Eray Akyüz, İsmail Cem Ulusoy, Erxhan Osmani, Harun Can Doğan, Charles Jackson ilk beşi ile sahaya çıktı. Akhisar´da karşı karşıya gelen iki takım maça tempolu başladı. Maçın ilk basketini Akhisar belediye Basketbol takımı Serhat Uğur ile buldu(3-0).Serhat Uğur´un üçlüğüne Takım arkadaşı Holmes Eşlik etti(6-0). Maçın ilk dakikasını 6-0´lık seri ile geçen Akhisar Belediye Basketbol Takımı karşısında toparlanan konuk takım çeyreğin ortasında skoru eşitledi(13-13).İlk Çeyrekte her iki takımda karşılıklı sayılar buldu ve çeyrek 24-25 bandırma üstünlüğü ile geçildi.

İkinci çeyrekte dengede geçen ilk 5 dakikasında Akhisar Belediye Basketbol Takımı 2 sayı farkla 32-34 geride geçti. Çeyreğin bitimine 1.44 dakika kala Akhisar Belediye Basketbol Takımı 39-38 öne geçti. İkinci Çeyreğin bitime 1 dakika kala Akhisar Belediye Basketbol Takımı 4 sayı farkla geriye düştü (39-43). Akhisar Belediye Basketbol Takımı, ilk yarıyı Bandırma Kırmızı´nın5 sayı gerisinde bitirdi(41-46)

İkinci yarının ilk çeyreğinde farkı azalmaya çalışan Akhisar Belediye Basketbol Takımı, iyi hücum edemeyince Bandırma Kırmızı genç oyuncuları Eray ve İsmail Cem ile etkili oldu ve dış atışlardan bulduğu üç sayılarla farkı çift hanelere taşıdı. Üçüncü çeyreği Akhisar Belediye Basketbol Takımı, Bandırma Kırmızı´ya karşı 10 sayı farkla geride bitirdi (57-67).

Müsabakanın son çeyreğine ev sahibi Akhisar Belediye Basketbol Takımı, Cenk´ten bulduğu basket ile başladı. Karşılıklı basketlerle geçilen çeyreğin ortasını 68-80 12 sayılık bir farkla ev sahibi Akhisar Belediye geride geçmesine rağmen kalan son 5 dakikada savunmada sertliği arttırdı. Taraftar desteğini de arkasına alan Akhisar Belediye Basket Takımı, bitime 1 dakika kala farkı tek baskete kadar indirdi. Akhisar Belediye Basket Takımı son hücumları iyi değerlendiremeyince parkeden 82-85 yenik ayrıldı.

Ev sahibi Akhisar Belediye Basketbol Takımında; Cenk Şekeroğlu 20,Kenan Bajramoviç 17, Reginald  Tavon Holmes 15,  Çağdaş Erdoğan 10 sayı ile çift hanelere çıktı ancak galibiyet için yeterli olmadı. Konuk takım Bandırma Kırmızı´da; maçın en skor eri Eray Akyüz 27 sayı üretti. Onu İsmail Cem Ulusoy 20, ErXhan Osmani ve Harun Can Doğan 11 sayı ile destek oldu.




AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP