Akhisar´ın Devleri Evinde İlk Kez Yenildi

Akhisar´ın Devleri Evinde İlk Kez Yenildi

TBL 10. haftasında Bursaspor Durmazlar basketbol takımını konuk eden Akhisar Belediye basketbol takımı parkeden 77-81´lik skorla yenik ayrıldı.

Akhisar Belediye- Bursaspor Durmazlar: 77-81 

Akhisar Belediye basketbol takımı, Cenk Şekeroğlu, Serhat Uğur, Emre Özpulat, Reginald Tavon Holmes ve Sercan Topçu ilk beşiyle; Bursaspor Durmazlar ise Can Özcan, Gurur Baybora, Salih Uğraşan, Karlo Vragovıc ve Dejan Borovnjak ilk beşiyle karşılaşmaya başladı.

Maçın ilk periyodunu Akhisar Belediye basketbol takımı, 5 sayı farkla 18-23 geride tamamladı. İlk ve ikinci periyot boyunca skor üstünlüğünü elinden bırakmayan konuk takım Bursaspor Durmazlar´a karşı Akhisar Belediye basketbol takımı, ilk yarının bitimine 2 dakika kala skorda öne geçmesine rağmen 4 sayı farkla 37-41 ile ilk yarıyı geride bitirdi. Üçüncü çeyrekte oyun kontrollü ve karşılıklı sayılarla geçildi. Bursaspor Durmazlar basketbol takımı, farkı bir ara 8 sayıya kadar çıkardı (44-52).Akhisar Belediye basketbol takımı oyuncusu Holmes ile iç ve dış atışlarda etkili oldu. Akhisar Belediye basketbol takımı, Bursaspor Durmazlar basketbol takımına karşı üçüncü çeyreği 7 sayı farkla gerisinde bitirdi. Son çeyreğe etkili başlayan Akhisar Belediye basketbol takımı çeyreğin ortasında farkı 1 sayıya kadar indirdi (70-71). Dördüncü çeyreğin son 5 dakikası karşılıklı ve mücadele dozu yüksek bir şekilde geçti. Akhisar Belediye basketbol takımı parkeden 77-81´lik skorla yenik ayrılan taraf oldu.

Ev sahibi Akhisar Belediye basketbol takımı oyuncusu Reginald Tavon Holmes 27 sayılık performansı ile maçın en skorer basketbolcusu oldu. Akhisar Belediye basketbol takımında Kenan Bajramoviç´in 14, Serhat Uğur´un 11 sayısı galibiyet için yeterli olmadı. Bursaspor Durmazlar da ise Dejan Borovnjak bulduğu 26 sayı ile galibiyetin mimarı oldu. Karlo Vragovıc 16, Kaan Sarıaslan 12 sayı üretti.

Akhisar Belediye basketbol takımı ev sahibi olduğu 5. maçta ilk kez evinden yenik olarak ayrıldı. Daha önce evinde oynadığı 4 karşılaşmadan da galip ayrılmıştı.




TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ