AKHİSAR´IN DEVLERİ SON PERİYOTTA MAÇI KOPARDI

AKHİSAR´IN DEVLERİ SON PERİYOTTA MAÇI KOPARDI

Akhisar Belediye Basketbol Takımı, Sigortam.Net Bakırköy Basket´in konuğu olduğu müsabakadan 82-95 galip ayrıldı.

Türkiye Basketbol Ligi´nde 2017-2018 sezonunda 22. hafta karşılaşmasında Akhisar Belediye Basketbol Takımı, İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonunda Sigortam.Net Bakırköy Basket´in konuğu olduğu müsabakadan 82-95 galip ayrıldı. Müsabakada Baş Hakem Murat Ciner, 1. Yardımcı Hakem Ahmet Taner İbin, 2. Yardımcı Hakem Mehmet Onur Sönmez görev aldı.

Müsabakanın ilk periyodunu Akhisar Belediye Basketbol Takımı, Sigortam.Net Bakırköy Basket karşısında 34-21 skor ile geride bitirdi. Sigortam.Net Bakırköy Basket´e karşı farkı eritmeye çalışan Akhisar Belediye Basketbol Takımı ikinci periyotta 16-28 skor ile üstünlük sağlayarak ilk yarıyı 50-49 geride tamamladı. İkinci yarıda her iki takım için kısır geçti ve karşılıklı basketlerle geçilen üçüncü periyot 16-17 Akhisar Belediye Basketbol Takımı skor üstünlüğü ile 66-66 eşitlikle tamamlandı. Müsabakanın son periyodunda savunmayı sertleştiren ve üstünlüğünü parkeye yansıtan Akhisar Belediye Basketbol Takımı, 16-29 periyot skorunda 13 sayılık fark sağlayınca parkeden de 82-95 mutlu ayrılan taraf oldu.

Akhisar Belediye Basketbolda Regınald Tavon Holmes 28, Kenan Bajramoviç 21, Sercan Topçu 17, Serhat Uğur 11 sayıları ile galibiyeti getiren isimler oldu. Sigortam.Net Bakırköy Baskette Manuel Alan Atkıns Jr 34 ve Marek Jonah Bram Klassen 21 sayıları galibiyet için yeterli olmadı.




AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP