AKHİSARLI İŞİTME VE KONUŞMA ENGELLİLERİNDEN HIZLI´YA TEŞEKKÜR

AKHİSARLI İŞİTME VE KONUŞMA ENGELLİLERİNDEN HIZLI´YA TEŞEKKÜR

Akhisar İşitme ve Konuşma Engelliler, 2 Aralık 2018 tarihinde Türkiye Sağırlar Federasyonu Ankara´da gerçekleştirdiği Anıtkabir Ziyareti ve akabinde sağırlar hakları ve istenen kanun tekliflerinin verildiği yürüyüşü ve basın toplantı etkinliklerinde ulaşı

Akhisar İşitme ve Konuşma Engelliler, 2 Aralık 2018 tarihinde Türkiye Sağırlar Federasyonu Ankara´da gerçekleştirdiği Anıtkabir Ziyareti ve akabinde sağırlar hakları ve istenen kanun tekliflerinin verildiği yürüyüşü ve basın toplantı etkinliklerinde ulaşım desteği sağlayan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´ya teşekkür etti.

Akhisarlı İşitme ve Konuşma Engelliler adına konuşan Oğuz isimli engelli, ?böyle anlamlı bir günde Belediye Başkanı Salih Hızlı´yı ziyaret edip desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunmak istedik. Sayesinde bir çok arkadaşımız ilk kez Anıtkabir´i görmek imkanına kavuştu? dedi.

Engelli vatandaşlara sahip çıkmayı bir insanlık görevi olarak gördüğünü ifade eden Belediye Başkan Salih Hızlı, ?Topluma düşen en büyük görev, hiçbir engellinin durumunun kendi seçimi olmadığını bilerek, bu insanların haklarını kullanabilmelerini, imkanlardan faydalanabilmelerini temin etmek, bu doğrultuda ilgili kurumlara yardımcı olmak, destek vermektir. Engelli vatandaşlarımızın desteklenmeleri halinde neleri başarabileceklerini görüyor, onların yaşama sevinçlerini yüksek tutarak hayata sarılmalarından büyük mutluluk duyuyoruz.

Engelli bireylerimize destek olmayı toplumsal bir ödev olarak görüyor, sorumlu konumda olan ve kendilerini sorumlu gören tüm ilgili ve yetkililerin böyle bir toplumsal duyarlılıkla hareket edeceklerine olan inancımı bir kez daha ifade etmek istiyor, tüm engelli vatandaşlarımıza selam ve sevgilerimi sunuyorum? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

POLİS MEMURLARINA SORUŞTURMA AÇILDI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNEYSE ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

HALİL MANDACI İLKOKULU MENDİL KAPMACADA İLÇE BİRİNCİSİ

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI