Akhisarlı Öğrencilerden Can Dostlara Ziyaret

Akhisarlı Öğrencilerden Can Dostlara Ziyaret

4 Ekim Hayvanları Koruma günü dolayısıyla Akhisar 6 Eylül İlkokulu öğrencileri, Akhisar Geçici Hayvan Bakımevine ziyarette bulundu.

4 Ekim Hayvanları Koruma günü dolayısıyla Akhisar 6 Eylül İlkokulu öğrencileri, Akhisar Geçici Hayvan Bakımevine ziyarette bulundu. Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş ile bir araya gelen öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi´nin Akhisar Geçici Hayvan Bakımevinde konuk ettiği minik misafirleri ile yakından ilgilendi.

        

         Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Geçici Hayvan Bakımevi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle 6 Eylül İlkokulu öğrencilerini ağırladı. Öğrencilerin can dostlarımıza yaptığı ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdürvekili Sezgin Gazi ile Akhisar Orman İşletme Şefi Hüseyin Fidan da eşlik etti. Öğrencilerle sohbet eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Akhisar Geçici Hayvan Bakımevi ile ilgili de öğrencilere bilgiler verdi. Öğrenciler de Manisa Büyükşehir Belediyesi´nin Akhisar Geçici Hayvan Bakımevinde konuk ettiği minik misafirleri ile yakından ilgilendi.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”