GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

AKHİSARSPOR KONUŞULDU

AKHİSARSPOR KONUŞULDU

Akhisar´da gündemde olan konular ile ilgili programlar yapan Engin Akyüz, Akhisarspor´u ele alarak tribünleri sesi oldu.

Akhisar´da gündemde olan konular ile ilgili programlar yapan Engin Akyüz, Akhisarspor´u ele alarak tribünleri sesi oldu.

Çarşamba günü yayınlanan  Engin Akyüz ile konuşuYORUMa 1970 Akigo Taraftarlar Derneği Başkanı Cumhur Özkaynak, Yeşil Siyah Taraftarlar Derneği Basın sözcüsü Cengiz İlerigelen ve Akigoların Amigosu Yalçın Utçu (Tatü) konuk olarak katıldılar.

Akhisarspor tribünlerinde taraftarların sesinin neden az çıktığını anlatmaya çalışan konuklar, futbolcuların seyircileri, seyircilerinde futbolcuları motive etmeleri gerektiğini söylediler. Geçen sezona göre seyirci azlığını bilet fiyatlarının ve kombine fiyatlarının istenilenden yüksek olmasına bağlayan her üç konuk, Cihat Arslan´ın bu takımı şu anki durumundan daha ileriye götüreceklerine inançlarının tam olduğunu ve taraftarın çoğunluğunun da hocaya inandıklarını belirttiler.

Türkiye Kupasının ve Süper Kupanın Akhisar´a gelmesinin olağanüstü olduğunu ve tüm Akhisarlı sporseverlerin bu kupaların gelmesine çok sevindiklerini belirten taraftar derneklerinin yetkilileri ve  akigoların amigosu, kupaların adeta saklandığını, taraftarların bu kupa ile hatıra fotoğrafı çektirmek istediklerini, bu kupaların şehrin herhangi bir meydanında taraftar ile buluşması gerektiğini, zaten kupa alınması ile ilgili herhangi bir tören yapılmamasına da bir anlam veremediklerini belirttiler.

Transfer dönemi geldiğinde acilen takıma santrofor, orta saha ve defansa takviyenin şart olduğu görüşünde birleşen konuklar, bilet fiyatlarında bir indirim yapılmamasının taraftarı biraz küstürdüğünü, bazı yabancı oyuncuların daha disiplinli olması gerektiğini, başkan ve yönetimin biraz daha taraftara sıcak davranarak aradaki buzların erimesi gerektiğini belirterek, Akhisarspor´un bu zor günleri kısa zamanda geride bırakacaklarına inançlarının tam olduğunu söylediler.

Yöneticiler tavır almak ile takıma tavır almanın farklı olduğunu, tüm taraftarın bu zorlu günlerde takımın yanında olması gerektiğini ve seyirciler ile yöneticilerin birbirlerine zeytin dalı uzatmalarının şart olduğunu söyleyen konuklar pazartesi günü maç saatinde herkesin stadyumda olması gerektiğini ve doksan dakika boyunca takımlarını desteklemeleri gerektiğini belirttiler.

Program boyunca tatlı sert ama yapıcı olarak izleyiciler tarafından gönderilen mesajların çokluğu programın ilgi ile izlendiğini gösterdi.

Her zaman olduğu gibi mahalle tanıtımı bu hafta da yapıldı ve Akhisar´ın Süleymanlı mahallesi ile ilgili bilgiler Moderatör Engin Akyüz tarafından resimli olarak izleyicilere aktarıldı.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”